CloseSure Oost BV

CloseSure is een innovatief ICT bedrijf met een uitstekende reputatie. Wij werken voor bedrijven in Nederland en indien mogelijk vanaf een van de CloseSure kantoren in Hengelo, Veenendaal, Alphen aan den Rijn, Hoogeveen of Eindhoven. Op deze manier kunnen we onze specialistische kennis breed aanbieden en toch de reistijden beperken. Hierdoor leveren wij een grote bijdrage aan verbetering van het milieu en hebben we ook de mogelijkheid om de bespaarde reistijd te besteden aan eigen ontwikkeling, sport of gezin. Onze kernwaarden zijn People, Planet, Profit, Passion, Pleasure en Pride. Natuurlijk weerspiegelen onze uitstekende arbeidsvoorwaarden en bijeenkomsten ook deze principes.

logo CloseSure Oost BV
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Hazenweg 84
7556 BM HENGELO
0883830100 info.oost@closesure.nl https://www.closesure.nl/

Bedrijfsomschrijving

We zijn ingericht als een netwerkorganisatie ook wel platform genoemd. Het platform verenigt de geheel zelfstandige vestigingen onder één naam en reputatie en streeft er naar om de wendbaarheid en gedrevenheid van kleine bedrijven te combineren met de slagkracht en continuïteit van grote bedrijven. Alhoewel het platform zich zo veel mogelijk manifesteert door haar vestigingen, zijn de relaties tussen de vestigingen onderling en de vestigingen en haar klanten een net zo wezenlijk onderdeel.

 

CloseSure Oost heet niet voor niets CloseSure Oost. Onze medewerkers komen uit de regio net als onze klanten. Hierdoor worden reistijden beperkt en kunnen we de klanten beter en toekomstvast ondersteunen. We zijn een zeer platte organisatie, waar maximale ruimte is voor eigen initiatief en waarbinnen iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft en neemt.


Door de zeer beperkte reistijd blijft er tijd over voor privé, maar ook voor vakontwikkeling. Dit laatste is van het grootste belang voor onze medewerkers, onze klanten en natuurlijk ook voor de toekomst van ons bedrijf.

Bedrijfsactiviteiten
CloseSure is dé regionale specialist op het gebied van Business Intelligence en Software Testen. 

CloseSure loopt op een aantal terreinen voorop. Op het gebied van Business Intelligence gaat het dan vooral om data modelleren, big data, datawarehouse architecturen en predictive analytics. Op het gebied van Software Testen is CloseSure gespecialiseerd in testautomatisering, data testen, app testen en testen in een Agile omgeving. 

Jobs #CloseSure Oost BV

Data Engineers

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO-WO
Wil jij een gave opdracht als Data Engineer bij een opdrachtgever om de hoek? Heb jij passie voor ...

Test Engineers

Techniek | Baan | HBO-WO
Wil jij een gave opdracht als Test Engineer bij een opdrachtgever om de hoek? Heb jij passie voor ...