Hoe shop je zo lokaal mogelijk in Twente?

Tijdens de Webwinkel Vakdagen komen bedrijven, ondernemers en experts op het gebied van e-commerce samen om kennis te delen en producten en diensten te presenteren. Natuurlijk zijn er ook veel Twentse ondernemers met een webshop. Weet jij welke webshops uit Twente komen? Wij zetten er wat voor jou op een rijtje!

Lokaal shoppen kent vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van de lokale economie, het vinden van unieke en authentieke producten, en niet te vergeten, het vermindert de milieubelasting!

Ken jij deze Twentse webshops al?

1. Stickers kopen in alle soorten en maten: dat kan bij 123sticker.com uit Oldenzaal! Van stickers voor bruiloften, verjaardagen of feestdagen tot je eigen stickers ontwerpen. In deze webshop slaag je sowieso.
2. Naast het hebben van ruim 200 filialen in Nederland heeft de Almelose modeketen TerStal een enorme online groei doorgemaakt. Je shopt jouw favoriete familiemode dus ook gewoon online.
3. Op zoek naar passende bedrijfskleding? Bij Doek & Dook shop jij al jouw op maat gemaakte schorten. Een schort dat helemaal voldoet aan jouw wensen!
4. Op textieldrukshop.nl kan jij verschillende soorten kleding laten bedrukken of zelfs borduren. Zo weet je zeker dat jij er uniek uitziet!
5. Roze of blauwe enveloppen, A4 of A5 formaat en zelfs duurzame materialen: bij enveloppengigant.nl shop je alle soorten en maten enveloppen.
6. Zeker geen onbekende in het lijstje… Sans-online! Dit online- en offline modeplatform uit Rijssen biedt een wijde selectie aan kledingmerken voor hem en haar.

7. De grootste online bakwinkel? Die komt natuurlijk gewoon uit Twente! Bij Baktotaal Bouwhuis shop je taartmixen, decoraties, kleurstoffen, gereedschappen en meer. 

8. Oja en uhh.. mocht je nou op zoek zijn naar leuke en unieke Twentse cadeaus, bekijk dan ook zeker de Twente webshop even! ;)