TValley Tech Conference 2021

Op 30 september vindt de TValley Tech Conference plaats in De Grolsch Veste in Enschede. Hèt evenement voor engineers met een passie voor robotica, mechatronica en artificial intelligence.

Evenement details

Wanneer: 30 september 2021
Tijd: 12:30 - 18:30
Organisator: TValley
Locatie: Grolsch Veste, Enschede

Global Goal

global goal icon

Leer meer over Advanced perception & AI, Systems Engineering, Human Machine Interaction, Autonomous Systems en Automation & IT. Deel je kennis met andere vakfanaten. De TValley Tech Conference zorgt voor een kickstart van innovatie en nieuwe connecties! 

Of je nu al een aantal jaar actief bent in deze branche of je bent net begonnen aan een studie in deze richting: dit wil je niet missen! 

Programma
  • 12:30 - 13:00 uur | Welkomsthapje en -drankje
  • 13:00 - 16:00 uur | Doorlopende kennissessies 
  • 13:00 - 16:00 uur | Maak kennis met TValley partners en hun innovatieprojecten
  • 16:15 - 17:00 uur | o.a. Steven van Roon over de (groei)ambities van TValley
  • 17:00 - 18:30 uur | Let's connect!
Diepgaande kennissessies

Als engineer ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Bij TValley kijken we vooruit, waar heeft de maakindustrie de komende jaren behoefte aan? Hoe kan ik hier als systems engineer of R&D engineer mijn steentje aan bijdragen? De kennisinstellingen en onze bedrijven hebben een uitdagend programma met kennissessies neergezet!

 💻  Advanced perception & AI: hoe verkrijg je waardevolle informatie door gebruik van AI en sensoren waarmee je autonome acties realiseert zoals kwaliteitscontrole of objectherkenning?

 🔗  Systems Engineering: Hoe vlieg je dit project aan om uiteindelijk tot het beste product te komen? Systems Engineering is een geschikte werkmethode. Een multidisciplinaire aanpak om deze systemen te ontwikkelen, realiseren en beheren.

👨‍🔧 Human Machine Interaction: Hoe kunnen mens en machine elkaar versterken en optimaal samenwerken? Dit heeft alles te maken met Industry 4.0. In productie-omgevingen worden machines niet alleen ingezet voor de productie zelf, maar ze spelen ook een belangrijke rol als het om productiemanagement, logistiek, en dataverzameling en -analyse gaat. Belangrijk element hierbij is de gebruikersinterface. 

🤖 Autonomous Systems: Productierobots, zelfrijdende auto’s en slimme cloud-databases: autonome systemen die we allemaal kennen. Wij gaan nog een stapje verder! Hoe creëer je een autonoom systeem dat risico’s elimineert en aanpassingsvermogen heeft?

📊 Automation & Big Data: Hoe organiseer en analyseer je big data om toekomstig onderhoud te voorspellen in de maakindustrie?

Volg op 30 september een of meerdere van onze interactieve sessies en laat je hersens kraken! Stel hier je plekje veilig.

MEETValley

TValley bestaat uit baanbrekende partners als Hogeschool Saxion, Riwo Engineering B.V, Voortman Steel Machinery, VIRO en Demcon. Ontmoet al onze partners tijdens de TValley Tech Conference! Ben je op zoek naar een samenwerkingsverband om een innovatieproject op te starten? Wil je je oriënteren op een stageplek of eerste baan? Of wil je je professionele netwerk uitbreiden en een goed gesprek voeren over bijvoorbeeld slimme voedermachines of security drones? Dan is TValley Tech Conference iets voor jou!

Psst...Studeer je? Dan is je ticket gratis! Registreer online en ontvang je vrijkaart!

Aan het woord

Technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller. Industry 4.0 of smart industry zijn veelgehoord begrippen. Het gaat daarbij om de geautomatiseerde samenwerking tussen mens en machine en de continue uitwisseling van data. Samen slimmer worden en de efficiency verbeteren! Steven van Roon, programmamanager TValley en kwartiermaker Robotics Centre bij Universiteit Twente, zal de (groei)ambities voor de komende jaren toelichten waar de TValley Tech Roadmap een belangrijk onderdeel van is.

Ontmoet vakgenoten

Let's connect: we sluiten de middag rond 17:00 uur af met een niet-te-missen culinaire borrel. Ontmoet vakgenoten met een drankje en een bitterbal in de hand. 

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie.