STEP UP EVENT 2023

Waar sta jij? Een lastige vraag om te beantwoorden en die aanzet tot denken. Waar sta je op dit moment in het leven? Waar sta je over 5 of 10 jaar? Heb je je balans gevonden in je carrière en in je privéleven? Ken jij jezelf helemaal? Kun je je staande houden in bepaalde situaties? Waar sta je op het gebied van Emancipatie? Deze en nog meer unieke vragen worden jou gesteld tijdens het Step Up Event op maandag 22 mei! 

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 22 mei 2023
Tijd: 13:00 - 19:00
Organisator: Twentse Vos & Future of Twente
Locatie: Grand café & boetiekhotel De Verééniging
Parallelweg Ls 2a
7553 LG Hengelo

Global Goal

global goal icon

22 mei is het tijd voor de tweede editie van het Step Up Event. Elke vrouw met ambitie stil laten staan bij het nu én de toekomst: dat is het doel van het event. Want door te definiëren waar je nu staat, kun jij makkelijker jouw toekomstpad uitstippelen. Nieuwsgierig? Meld je dan aan!

Ga aan de slag met jouw toekomstpad

Twentse Vos en Future of Twente hebben, onder leiding van dagvoorzitter Brecht van Hulten, een programma vol inspiratie voor jou in petto! De vraag is niet alleen waar jij staat, maar ook hoe jij er staat. Hoe mindset, uiterlijke verschijning en presentatie je helpen om je mannetje te staan? Dat leer je tijdens de keynote van Debby Mureau van Twentify: Presenteer jezelf met power. Verder hoor je succesverhalen van powervrouwen uit de regio Twente. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu staan? 

Jij kan meedoen aan twee van de volgende workshops:

Authentiek ZIJN door Romina Pattiasina van Baanzin
Durf jij 100% jezelf te zijn?


De kracht van Werkgeluk door Wendy de Wit
Krijg inzicht in je eigen (werk)geluk en op het vergroten hiervan.


Ontdek de kracht van jouw non-verbale communicatie door Debby Mureau van Twentify
Waar moet je op letten qua mimiek, stem, spreekstijl en uiterlijk?


Jouw gebruiksaanwijzing door Debbie Pol van Baanzin
Krijg inzicht in jezelf en daarmee in de ander.

 

Entree: 75 euro (excl. servicekosten)

 

Powered by Future of Twente en Twentse VOS
Dit event is powered by Future of Twente en Twentse VOS. Zij organiseerden in 2022 samen de eerste editie van het Step Up Event. Tegelijk met event werd het Step Up Programma gelanceerd, een mentorprogramma voor en door ambitieuze vrouwen uit de regio Twente.