Verpleegkundig specialist obesitascentrum

ZGT is op zoek naar een Verpleegkundig specialist obesitascentrum

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jaarlijks begeleiden wij ongeveer duizend patiënten naar een blijvend gezonde levensstijl, waarbij een operatie een cruciaal onderdeel kan zijn. Wij werken samen met alle betrokken specialismen in een multidisciplinair team aan optimale zorg voor patiënten met ernstige en minder ernstige mate van overgewicht. Ons toegewijde team, actief betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen, richt zich niet alleen op bariatrische zorg, maar ook op medicamenteuze behandelingen en levensstijlverbeteringen. 


Als verpleegkundig specialist ben jij de spil in dit dynamische centrum. Jij biedt directe zorg aan mensen met ernstig overgewicht, waarbij je specifieke medische en verpleegkundige handelingen verricht, zoals screeningsgesprekken en consulten na bariatrische chirurgie. Je legt de focus op overgewicht gerelateerde co-morbiditeit, zoals diabetes mellitus en hypertensie. Hierbij bouw je zelfstandige behandelrelaties op en voer je zelfstandig diagnostiek uit, terwijl je deskundig advies geeft over de aandoening, behandeling en mogelijke gevolgen.


Maar jouw rol gaat verder dan directe patiëntenzorg. Ongeveer 20% van je tijd besteed je aan het verhogen van de kwaliteit binnen ons multidisciplinaire team. Als veranderaar op basis van evidence-based inzichten, werk je samen met het management om verbeteringen door te voeren met behulp van prestatie-indicatoren. Je bent betrokken bij het ontwerpen van zorgpaden, het opstellen van multidisciplinaire procesbeschrijvingen en het overdragen van jouw kennis aan collega's. Praktijkonderzoek en verbetervoorstellen behoren ook tot jouw takenpakket.


Ben jij klaar voor een uitdagende functie waarin jouw expertise wordt gewaardeerd? Wil je werken in een inspirerende omgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan? Dan nodigen we je uit om ons team te versterken en samen mensen met ernstig en minder ernstig overgewicht te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Jouw bijdrage kan een wereld van verschil maken. Graag gaan wij met jou het gesprek aan om samen te bouwen aan een gezondere toekomst!

Functievereisten

  • Je hebt de opleiding Master Advanced Nursing Practice afgerond.
  • Je hebt een brede interesse en klinische blik en je hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van diabetes en/of obese patiënten.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en affiniteit met de doelgroep.
  • Je kunt zowel goed in teamverband als individueel werken.
  • Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en ziet het als een uitdaging om de zorg te verbeteren en te ontwikkelen.
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor, in overleg met jou, minimaal 28 (77,78%) tot maximaal 36 uur (100%) gemiddeld per week.
  • FWG 60 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.736,= (60-0) en maximaal € 5.473,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878