Verpleegkundig specialist polikliniek vaatchirurgie

ZGT is op zoek naar een Verpleegkundig specialist polikliniek vaatchirurgie

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-2-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze rol ben jij de spil op onze polikliniek vaatchirurgie. Je werkt nauw samen met de medisch specialist en legt de nadruk op het zorgpad diabetische voet. Het bewaken van de kwaliteit van dit pad en de samenwerking met een physician assistant vormen hierbij de kern van je werkzaamheden.


Je biedt directe patiëntenzorg aan mensen met vaatproblemen. Je voert specifieke medische en verpleegkundige handelingen uit, gebaseerd op behandelplannen, en bouwt zelfstandige behandelrelaties op met patiënten. Je geeft deskundig advies over de aandoening, het verloop, behandeling en mogelijke gevolgen, altijd in samenwerking met de medisch specialist voor optimale patiëntenzorg.


Naast het verrichten van medische en verpleegkundige handelingen, zoals intakes en het aanvragen van onderzoeken, zet jij je in voor het ontwerpen van zorgpaden en het opstellen van multidisciplinaire procesbeschrijvingen. Je draagt jouw kennis over aan verpleegkundigen en andere disciplines, en ja, ook praktijkonderzoek en verbetervoorstellen behoren tot jouw takenpakket.


Maar liefst 20% van je tijd besteed je aan het verhogen van de kwaliteit. Je bent een veranderaar op basis van evidence-based inzichten, werkend binnen ons multidisciplinaire team. Samen met het management breng je verbeteringen aan met behulp van prestatie-indicatoren.


Als deze omschrijving jou aanspreekt en je toe bent aan een uitdagende functie waarin jouw expertise gewaardeerd wordt, dan willen we graag met jou in gesprek. We bieden een inspirerende werkomgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan. 


Kom bij ons team en help mee aan de toekomst van vaatchirurgie binnen ons topklinische ziekenhuis!

Functievereisten

  • Je hebt de opleiding Master Advanced Nursing Practice afgerond.
  • Je bent een zorgprofessional die flexibel is ingesteld en je hebt bij voorkeur ervaring binnen de heelkunde.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en affiniteit met vaatchirurgie
  • Je werkt efficiënt en planmatig en kunt goed in teamverband werken.  Je overziet processen en ziet het als een uitdaging om de zorg te verbeteren en te ontwikkelen.
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor, in overleg met jou, minimaal 32 (88,89%) tot maximaal 36 (100%) uur per week.
  • FWG 60 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.736,= (60-0) en maximaal € 5.473,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878