Recoveryverpleegkundige

Ben je toe aan de volgende stap binnen ons ziekenhuis? Wil je je blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!  Voor de afdeling recovery, onderdeel van het OK-complex in ZGT, zoeken wij een Recoveryverpleegkundige.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Het OK-complex van ZGT bestaat uit de holding, operatiekamers en de recovery. ZGT heeft 2 locaties waarbij de locatie Hengelo zich vooral richt op planbare hoog volume zorg en de locatie Almelo zich vooral richt op hoog complexe en acute zorg. Je komt te werken in het gemotiveerde, professionele en collegiale team van de recovery. De afdeling is dynamisch en in beweging, het werk kan soms hectisch zijn waarbij samenwerking, teamverband en gezelligheid maken dat het erg prettig is om samen met ons aan de beste zorg te werken.


Als recoveryverpleegkundige beteken je in de pre- en postoperatieve fase veel voor de patiënt. Je maakt het verschil voor patiënten in allerlei leeftijdscategorieën. Je zorgt er voor dat de patiënten zo ontspannen mogelijk de operatie ingaan. Je draagt bij aan het proces van de anesthesiemedewerkers en hoe succesvol ze hun werk kunnen doen vanaf het moment dat ze de patiënten bij jou ophalen van de holding.


Ook in het proces na de operatie schakel je met de anesthesiemedewerkers en zorg je samen voor de beste zorg voor de patiënt. Je doet veel meer dan het monitoren van vitale functies. Het daadwerkelijk kijken naar de patiënt in bed heel belangrijk want vaak signaleer je dan eerder iets dan dat de cijfers aangeven. Je bent verantwoordelijk voor wondzorg, pijnbestrijding, vaatonderzoeken, het prikken van infusen, het assisteren van de anesthesioloog tot het oplossen van problemen met pijnpompen. Je wordt voor ontzettend veel verschillende uitdagingen gebeld. Wanneer patiënten onrustig of emotioneel wakker worden dan help je bij het rustig ontwaken en het zo ontspannen mogelijke overgaan naar de afdeling. De recovery van ZGT is één van de weinige recovery’s in Nederland waar wordt na-beademd. Daar zijn wij best trots op en dit is zeer waardevol voor de route van ons OK-proces.

Functievereisten

  • Je beschikt over een diploma recovery verpleegkundige. 
  • Je bent stressbestendig en kunt goed in teamverband werken. Je hebt goede communicatieve eigenschappen en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Je durft zelfstandig beslissingen te nemen. Je werkstijl kenmerkt zich door zelfstandigheid, ordelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en plezier. Een positieve instelling en respect voor de patiënt staan voorop. Je bent assertief en in staat om op een goede manier feedback te ontvangen en te geven.
  • Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal uren bedraagt maximaal 36 uur (100 %) gemiddeld per week. Parttime werken is in overleg mogelijk, met een ondergrens van 24 uur (66,67 %) gemiddeld per week. Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.270,= (55-0) en maximaal € 4.661,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.


Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen, naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.


Wij bieden volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878