Anesthesiemedewerkers en sedatie praktijk specialist (SPS)

Ziekenhuis Groep Twente is op zoek naar een Anesthesiemedewerkers en sedatie praktijk specialist (SPS). Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-6-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Het operatiekamercomplex bestaat, verdeeld over twee ziekenhuizen, uit 17 operatiekamers, 2 holdings en 2 verkoeverkamers. Sinds begin 2018 zijn wij in het bezit van een hypermoderne Hybride OK en vinden er operaties plaats middels robotchirurgie.

Jouw werkplek bestaat uit twee locaties; locatie Almelo met een spoedprogramma en complexe en gespecialiseerde zorg en locatie Hengelo met een hoogontwikkeld electief programma.


Als anesthesiemedewerker lever je continu de beste zorg aan onze patiënten. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Jouw taak is het bewaken, begeleiden en verzorgen van de patiënt in de pré-, per-, en postoperatieve fase binnen het OK-complex. Daarnaast assisteer je de anesthesist bij de in- en uitleiding uit de narcose. Ook bewaak en onderhoud je de anesthesie tijdens de operatie. Daarnaast bieden wij uren als sedatiepraktijkspecialist binnen ons team van SPS. Je wordt ingezet op behandelkamers van het behandelcentrum voor meerdere specialismen. Op het behandelcentrum werkt de sedatiepraktijkspecialist in opdracht van de hoofdbehandelaar, waarbij de anesthesioloog niet direct aanwezig is. Bij sedatie buiten de OK wordt gebruik gemaakt van een sedatiekar met daarop onder andere perfusiepompen, beademingsmogelijkheden en resuscitatiemateriaal.


Het team waarin je komt te werken kenmerkt zich door een goede sfeer, korte lijnen, collegialiteit en professionaliteit.

Functievereisten

 • Je bent in het bezit van een CZO diploma anesthesiemedewerker en de aanvullende opleiding tot SPS.
 • Je bent een betrokken, enthousiaste, proactieve professional die zelfstandig in een unieke innovatieve omgeving altijd streeft naar de beste zorg voor de patiënt.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten.
 • Hoeveel werkervaring je hebt is minder van belang. Je krijgt bij ons een gedegen inwerkperiode voordat je op een specialisme wordt ingedeeld.
 • Onze operatieafdeling op de locatie Almelo is een 24-uursbedrijf dus je bent bereid en in staat om wisselende diensten te werken.
 • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 36 uur (100%) per week waarvan gemiddeld 2 dagen per week inzet als SPS.
 • Parttime werken is mogelijk in overleg en afhankelijk van de werkervaring met een ondergrens van 28 uur (77,77%) gemiddeld per week.
 • FWG 60 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.558,= (60-0) en maximaal € 5.212,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ziekenhuis Groep Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878