Medisch secretaresse MDL centrum

Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als professional binnen ons topklinische ziekenhuis? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor het scopiecentrum en de polikliniek van het ZGT MDL centrum zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie van Medisch secretaresse.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
23-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Het specialisme Maag-,Darm- en Leverziekten (MDL) houdt zich bezig met de behandeling van aandoeningen aan de spijsverteringsorganen zoals slokdarm, maag, dunne darm en dikke darm, lever, galblaas, galwegen en alvleesklier. Het team bestaat uit een enthousiaste groep collega’s, waaronder MDL-artsen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en medisch secretaresses. Binnen het MDL-centrum zijn twee secretariaten: de polikliniek en het scopiecentrum die nauw samenwerken. Doel van het MDL-centrum is het hele proces rondom een MDL patiënt (polikliniek, dagopname en scopie), zo optimaal mogelijk te organiseren.


 Je ontvangt onze patiënten en je toont je betrokkenheid door op een vriendelijke wijze vragen te stellen en vragen te beantwoorden. Je verricht balie- en receptiewerkzaamheden, binnenkomend telefoonverkeer komt bij jou terecht waarna jij zorgt voor een correcte afhandeling. Je verzorgt planningen voor afspraken en scopieën (deze planningen zijn complex en uitdagend) bereidt de spreekuren voor en bewaakt vervolgens de continuïteit en doorlooptijd. Verder verzorg je de correspondentie en beheer je de planning en de agenda. Bij het MDL-scopiecentrum voer je tevens werkzaamheden uit voor de algemene dagopname en het behandelcentrum welke gevestigd zijn in dezelfde gang. Je voelt je verantwoordelijk voor het creëren van een gastvrije omgeving voor onze patiënten en bezoekers.

Functievereisten

  • Je hebt een diploma medisch secretaresse of een vergelijkbaar administratief mbo niveau 4 diploma waarbij bijscholing in medische terminologie gewenst is.
  • Ervaring met HIX (ons elektronisch patiëntendossier), Windows en Word beschouwen wij als een pré.
  • Verder vinden we het belangrijk dat je gastvrij bent, collegiaal en representatief. Daarnaast kun je goed samenwerken en ben je accuraat, flexibel en deskundig. Je bent initiatiefrijk en ziet het werk liggen. Ook kun je genieten van de dynamiek van je werkomgeving. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken. Jij maakt het verschil voor de patiënten.
  • Goed om te weten: je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • Wij zoeken meerdere collega’s voor verschillende redenen en bieden daarom dienstverbanden voor onbepaalde en bepaalde tijd voor 24 uur (67%) tot 36 (100%) gemiddeld per week. Wanneer je een dienstverband voor bepaalde tijd krijgt bestaat er een grote mogelijkheid dat deze omgezet wordt naar onbepaalde tijd.
  • De arbeidsovereenkomst kan per 1 juli/augustus aanvangen.
  • FWG 35 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.129,= (35-0) en maximaal € 3.120,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878