Planningscoördinator

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor onze polikliniek chirurgie zijn wij op zoek naar een Planningscoördinator.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
7-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als planningscoördinator ben je verantwoordelijk voor een efficiënte periodeplanning en de administratie en informatieverstrekking hier omheen. Jouw werk zorgt voor een efficiënte inzet van artsen, arts assistenten, verpleegkundig specialisten, gespecialiseerd verpleegkundigen, doktersassistentes en medisch secretaresses. Je houdt hierbij rekening met de beschikbaarheid en activiteitenplanning. Daarnaast realiseer je de werkplekplanning, signaleert knelpunten en draagt hiervoor oplossingen aan.


Het coördineren en uitvoeren van het planningsproces in multidisciplinair verband (werkzaam zijn artsen, arts assistenten, (gespecialiseerd) verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, gipsverbandmeesters, physician assistants, doktersassistenten en secretaresses) teneinde een integrale planning te realiseren die ondersteunend is aan de RVE chirurgie en de ZGT organisatie, met als uitgangspunt een maximaal efficiënte inzet van de capaciteit van artsen en ondersteunend personeel ten behoeve van een optimale in-, door- en uitstroom van patiënten. Het kunnen bieden van leverbetrouwbaarheid van zorg alsmede flexibiliteit in het leveren van spoedeisende en geplande zorg is uitgangspunt, waarbij rekening gehouden wordt met en voldaan moet worden aan de landelijke en interne richtlijnen en kwaliteitsnormen.

Functievereisten

Je bent in het bezit van een hbo-diploma en je hebt kennis van en ervaring opgedaan in hogere zorglogistiek. Je hebt werkervaring opgedaan in een algemeen ziekenhuis. Als je ervaring hebt met onze diverse automatiseringsprogramma’s Medspace, Monaco en HiX beschouwen wij dat als een pré.


Je ziet een goede werkhouding en -instelling met voldoende ‘’stevigheid’’ als voorwaarde voor kwaliteit en beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden. Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig in teamverband, beschikt over een flexibele instelling en bent leergierig en assertief. Representativiteit en een klantgerichte instelling zijn absoluut noodzakelijk evenals affiniteit met automatisering. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen.


Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal uren bedraagt 32 uur (88,89%) of 36 uur (100%) gemiddeld per week.


Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.554,= (45-0) en maximaal € 3.468,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.


Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.


Wij bieden volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878