CCU-verpleegkundige

Ben jij toe aan een volgende stap als zorgprofessional? Wil je graag werken op een dynamische afdeling met hoog complexe patiëntenzorg? Dan is deze vacature bij ZGT voor jou! Voor de CCU zijn wij op zoek naar een CCU-verpleegkundige.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
4-2-2023
Opleidingsniveau
HBO

De afdeling EHH/CCU is een dynamische werkomgeving die het beste biedt aan patiënten met een hoog complexe cardiale zorgvraag. Wij werken in teamverband continu en actief aan de hoogste kwaliteit van cardiale diagnostiek, behandeling en zorg. We maken deel uit van het reanimatieteam ZGT Almelo. Daarnaast ontwikkelen en delen we actief expertise met onze collega’s en werken continu aan innovaties op het gebied van verpleegkundig handelen.


Onze kernwaarden zijn professioneel, samenwerkend, stressbestendig, proactief en innovatief. CCU-verpleegkundigen zijn de regievoerder over de opname, behandeling en ontslag van de patiënt in een multidisciplinair team. Ze begeleiden de patiënt en zijn naasten. De individuele zorgvraag staat voorop. Daarnaast is het team van de CCU fijn om in te werken.


Klinkt het bovenstaande jou goed in de oren en denk je in ons team te passen? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878