Medisch secretaresse

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor onze polikliniek allergologie zijn wij op zoek naar een Medisch secretaresse.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
16
Vervaldatum
29-1-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als medisch secretaresse heb je een afwisselende ondersteunende en administratieve rol. Je heet de patiënten en bezoekers welkom aan de balie en toont je betrokkenheid door op een vriendelijke wijze vragen te stellen en te beantwoorden. Verder zorg je voor een correcte afhandeling van het binnenkomende telefoonverkeer. Je bereidt spreekuren voor en bewaakt vervolgens de continuïteit en doorlooptijd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de agenda’s van de medisch specialisten. Jij maakt het verschil voor de patiënten!


Binnen de polikliniek allergologie werken de 4 secretaresses nauw samen met 4 doktersassistenten en 2 allergologen. Wij streven ernaar om de beste allergologische zorg te leveren en vinden het belangrijk dat onze polibezoekers vriendelijk, respectvol en gastvrij behandeld worden. Het patiënten proces laten aansluiten bij de behoeften van de patiënten is ons doel.

Functievereisten

Je hebt een afgeronde opleiding op HAVO-niveau, aangevuld  met de opleiding tot medisch secretaresse of een vergelijkbare administratieve mbo niveau 4 opleiding waarbij bijscholing in medische terminologie gewenst is. Als je ervaring hebt met HIX (ons elektronisch patiëntendossier), Windows en Word beschouwen wij dat als een pré. Verder vinden wij het belangrijk dat je gastvrij, collegiaal en representatief bent. Je kan goed samenwerken en voert je werk flexibel en deskundig uit. Stressbestendigheid is een vereiste in deze dynamische omgeving. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken. Je hebt een flexibele instellen met betrekking tot werkdagen.


Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal uren bedraagt 16 uur (44,44%) gemiddeld per week.


Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.028,= (35-0) en maximaal € 2.972,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.


We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing.


Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878