Teamleider Engineering

Zeton is op zoek naar een Teamleider Engineering

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Teamleider Engineering ben je onderdeel van het leiderschapsteam van de Engineering-afdeling en werk je nauw samen met de Engineering Manager om de strategische doelstellingen van Zeton Pharma te realiseren. 


De Teamleider Engineering coördineert en stuurt het werk van het team aan, en zorgt er samen met de Project Managers voor dat projecten op tijd en binnen budget worden afgerond. Ook werkt de Teamleider Engineering nauw samen met sales om de behoeften en vereisten van de klant te begrijpen en oplossingen te ontwikkelen die aan de klantspecifieke voorwaarden voldoen. 


Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van technische strategieën, procedures en richtlijnen. Samen met jouw team zorg je ervoor dat ons ontwikkelings- en ontwerpproces voor nieuwe modules gestroomlijnd en efficiënt verloopt, waarbij we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen binnen de Pharma industrie.


Je voelt je verantwoordelijk voor het welzijn van jouw medewerkers en het functioneren van het team als geheel. Jouw leiderschap en expertise op dit gebied maken jou de perfecte kandidaat voor deze uitdagende en belangrijke rol.


Wat ga je doen als Teamleider Engineering? 


 • Je leidt projecten gericht op de ontwikkeling van nieuwe producten of oplossingen.
 • Je hebt een ondersteunende en adviserende rol bij de ontwikkeling van nieuwe modules en speelt een sleutelrol bij het ontwikkelen en implementeren van strategie, procedures en richtlijnen.
 • Je ontwikkelt, beoordeelt en implementeert nieuwe standaarden en coördineert de communicatie tussen verschillende technische teams.
 • Je presenteert, introduceert en draagt nieuwe ontwikkelingen over aan collega’s om duidelijkheid te creëren binnen de afdeling engineering realisatie.
 • Je biedt coaching en ondersteuning aan het technische team.
 • Je ontwikkelt afdelingsbeleid en instructies.

Functievereisten

Als Teamleider Engineering ben jij de professional die beschikt over een afgeronde technische hbo- of universitaire opleiding. Je hebt daarnaast meerdere jaren ervaring in een zelfstandige leidinggevende rol binnen engineering, bij voorkeur in een ontwikkelomgeving. 


Jij bent een inspirerende leider met uitstekende communicatieve- en commerciële vaardigheden, een scherp analytisch vermogen en een talent voor plannen en organiseren. Met jouw open houding en overtuigingskracht weet jij het vertrouwen van jouw collega’s te winnen en hen te inspireren en motiveren. 

Aanbod

 • Een goed salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • 30 vakantiedagen dagen bij fulltime dienstverband;
 • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;
 • Flexibele werktijden;
 • Prettig informele werksfeer, gemotiveerde collega’s en korte communicatielijnen;
 • Interessante winstdeling met de mogelijkheid om als aandeelhouder te participeren in ons bedrijf.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Zeton. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Marssteden 206
7547 TD ENSCHEDE
053-42 84 100