Applicatie- en mediaontwikkelaar

X-Guard heeft een stageplek vrij voor Applicatie- en mediaontwikkelaar

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als student bij X-Guard leer je werken met professionele tooling en technieken. Je leert door het bouwen van een product, hoe bedrijven een IT-project opzetten.


Bij een X-Guard Stage krijg je de kans om te groeien vanaf je eigen product, naar de implementatie in ons bestaande project tot meewerken in onze eigen code base. De scope van opdracht omvat functioneel- en technisch ontwerpen, realiseren en testen.


Toegankelijkheid

  • Geschikt voor minder validen
  • Geschikt voor internationale studenten
  • Mogelijkheden voor zij-instromers

Functievereisten

X-Guard zoekt studenten die IT ademen! Je niveau maakt ons niets uit, zolang je passie voelt voor het vak. Heb jij passie? Solliciteer direct!


Ons team is klein en daardoor zeer betrokken. Als student zit je bij onze vaste krachten en wordt je niet afgezonderd en wegstopt als stagiair(e). We bieden veel begeleiding en helpen graag om je een IT-professional te maken.

Aanbod

  • Marktconform salaris en/of een stagevergoeding
  • Een fantastisch team
  • Ruimte voor eigen input
  • Voldoende pauze en rust op kantoor. We drinken zelfs 3x per dag samen koffie!
  • Iets te vaak taart op kantoor

Bedrijfsprofiel X-Guard

Wij vinden dat iedereen overal veilig zou moeten zijn.

Ons platform gaat verder dan een simpele app of alarmknop. Bij X-Guard werken we aan een uitgebreid platform voor veiligheid. Werk jij mee?

Of het nou gaat om een alleenwerker, een brandmeldcentrale of een particulier die langer thuis wil wonen. Bij X-Guard willen wij dat u zich veilig voelt en veilig bent.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van X-Guard. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Welbergweg 50
7556 PE HENGELO
+31 88 126 12 12