Monteur Technische Dienst

Ben jij gek op het oplossen van storingen en onderhouden (hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek, mechanica en stoomtechniek) van machines? Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan heeft Wolters Europe- NL jou nodig als Monteur Technische Dienst. Wolters maakt al meer dan 60 jaar verschillende kunststofproducten van hoogwaardige kwaliteit voor opdrachtgevers zoals; Volkswagen, Volvo en HP.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je werkt in dagdienst en werkt in een kundig team. Je houdt je bezig met vooraf opgestelde onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van storingen. Correctieve werkzaamheden met name op het gebied van stoomtechniek, hydrauliek en pneumatiek. Je hebt een oplossingsgerichte houding en komt met verbetervoorstellen voor technische aanpassingen. Daarnaast zorg je voor tijdige oplevering van de werkzaamheden en legt de storingen en oplossingen vast. Het ene moment werk je aan een storing en het andere moment doe je aan (preventief) onderhoud. Geen enkele dag is hetzelfde!

Functievereisten

Je bent een echte monteur die het liefste aan het sleutelen is. Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig en veilig. Bij voorkeur voldoe je aan onderstaande criteria:

  • MBO 3/4 werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van werktuigbouwkunde en mechanica.
  • Analytisch sterk en oplossings- en resultaatgericht;
  • Zelfredzaam, maar ook in teamverband kunnen werken;

 

Bij Wolters Europe Nederland werken ongeveer 150 mensen, verdeeld over twee vestigingen. Van origine zijn wij een familiebedrijf die door de jaren heen steeds meer producten van polypropyleen maakt. Dat betekent lichtgewichte en supersterke producten voor verschillende doeleinden. Zo maken wij bijvoorbeeld bumpers en toolboxen voor reservewielen voor auto’s, koelboxen voor het versturen van diepgevroren vis of andere etenswaren, maar ook funderingsbekisting en isolatie onderdelen voor de bouw van wegen of woningen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Wij vernieuwen en verbeteren continu onze productieomgeving. Denk hierbij aan robotisering, en verduurzaming van ons proces. Jouw inbreng wordt hierbij uiteraard zeer gewaardeerd. Wil jij deel uitmaken van ons team? Werk je graag samen en sta je zo nu en dan open voor een grapje?

Aanbod

Werken bij Wolters betekent werken in een open, informele en succesvolle organisatie, die investeert in de ontwikkeling van het bedrijf en haar medewerkers. Er spelen vele vernieuwingstrajecten op interne logistiek, op veiliger en duurzamer werken.


Het bruto maandsalaris bedraagt tussen de € 2500 en € 3000 (fulltime) afhankelijk van kennis en ervaring. De overige voorwaarden waaronder reiskostenvergoeding, aantal vakantiedagen en pensioenopbouw zijn uitstekend. Wanneer het klikt van beide kanten, willen wij je graag op termijn een vast contract bieden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Wolters Europe. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Vonderweg 31
7468 DC ENTER
547 386000