Servicedesk Medewerker

Weet jij met heldere communicatie klanten van dienst te zijn en hen tevreden achter te laten? Ben jij een goede regelaar, heb je affiniteit met techniek en houd je van afwisseling? Solliciteer dan direct op deze vacature van Winkels Techniek.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wil jij een sleutelrol vervullen in het oplossen van klachten en storingen, terwijl je zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van servicewerkzaamheden? Ben jij iemand die graag de touwtjes in handen heeft, met oog voor detail en klanttevredenheid? Dan drinken we graag een kop koffie met je!


Hiervan krijg jij werkplezier

Je werkdag begint met een kop koffie en een stapel storingen die binnen zijn gekomen. Jij bent de persoon om deze uitdagingen om te zetten in concrete actiepunten. Dus je gaat aan de slag met het vertalen van die klachten naar werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.


Na het in kaart brengen van de problemen, is het tijd om je mouwen op te stropen en die servicewerkzaamheden te plannen en te organiseren. Je wilt dat alles vlekkeloos verloopt, dus je neemt de tijd om ervoor te zorgen dat elk detail klopt. En natuurlijk houd je daarbij altijd de financiële en commerciële richtlijnen in gedachten.


Dan komt het leuke gedeelte: het inplannen van de servicemonteurs. Jij regelt met je servicedesk collega’s dat de gepland wordt, met altijd met hetzelfde doel voor ogen: tevreden klanten.


En laten we het niet vergeten: het overleg met opdrachtgevers. Jij bent het gezicht van het bedrijf en het is aan jou om ervoor te zorgen dat hun wensen en verwachtingen worden vervuld. Dus je luistert naar hun feedback en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.


Maar er is meer: als eerste aanspreekpunt voor de monteurs ben jij degene die ze nodig hebben als ze vragen hebben over de planning, voortgang en uitvoering. Jij bent hun rots in de branding, altijd klaar om ze te helpen en te ondersteunen.


Dus ja, dat ben jij. De held van de dag, de man of vrouw achter de schermen die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Functievereisten

 • Mbo werk- en denkniveau.
 • Werkervaring en affiniteit met ICT, elektrotechniek en werktuigbouwkunde is een pré.
 • Communicatief vaardig.
 • Je bent zelfstandig, proactief, accuraat, besluitvaardig, flexibel, creatief en kan goed prioriteiten stellen.

Aanbod

 • Maar liefst 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen (extra vrije dagen) om te genieten van je welverdiende rust;
 • Een goede pensioenregeling bij PMT, zodat je toekomst in goede handen is;
 • Een winstdelingsregeling, zodat je meeprofiteert van onze gezamenlijke successen (afhankelijk van bedrijfsresultaten);
 • Laptop en tablet om je werk in stijl te doen;
 • Een flexibel cafetariamodel, zodat je jouw arbeidsvoorwaarden op maat kunt samenstellen;
 • Werknemersverzekering arbeidsongeschiktheid;
 • Last but not least: de meest gezelligste borrels, onvergetelijke feestjes en een jaarlijkse zomerbbq om je vingers bij af te likken.

Bedrijfsprofiel Winkels techniek

Een mooi bedrijf, omdat..

Wij de beste werkomgeving bieden aan mensen die onze passie delen. Zo bieden wij alle ruimte om te leren, inspireren en innoveren. Onze organisatie groeit mee met de veranderende markten. We omarmen nieuwe technologieën, optimaliseren onze processen continu en gaan slimme partnerships aan. Wij zijn een ambitieuze organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel heeft staan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Winkels Techniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Winkels techniek
Euregioweg 255
7532 SM ENSCHEDE
088 - 4262 000