Leerling monteur Werktuigbouwkunde

Ben jij een enthousiast (toekomstig) student met een passie voor werktuigbouwkunde? Dan is dit jouw kans om je elektrotechnische vaardigheden te ontwikkelen. Onder begeleiding van ervaren monteurs en met een duidelijk ontwikkelplan stoomt Winkels Techniek je klaar tot hun toekomstige monteur werktuigbouwkunde!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als leerling monteur in de werktuigbouwkunde ligt jouw uitdaging in het ontwikkelen van creatieve technische vaardigheden om de beste resultaten te behalen in werktuigbouwkundige installaties.


In deze rol leer je stap voor stap de basis van werktuigbouwkundige installaties.


Dit alles gebeurt in uitdagende projecten in verschillende omgevingen, zoals kantoren, woon-zorginstellingen, ziekenhuizen, productielocaties, scholen en nog veel meer. Als leerling monteur word je, onder begeleiding van een ervaren monteur, opgeleid om al deze taken zelfstandig en nauwkeurig uit te gaan voeren.

Functievereisten

 • Je bent een mbo opleiding (minimaal niveau 2) aan het volgen in de richting van werktuigbouwkunde.
 • Je hebt een passie voor het vak elektrotechniek
 • Je bent resultaatgericht en vindt het leuk om samen met je collega’s problemen op te lossen.
 • Je vindt het belangrijk om te werken in een fijne werkomgeving met een prettige sfeer.

Aanbod

 • Maar liefst 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen om te genieten van je welverdiende rust;
 • Een goede pensioenregeling bij PMT, zodat je toekomst in goede handen is;
 • Een winstdelingsregeling, zodat je meeprofiteert van onze gezamenlijke successen (afhankelijk van bedrijfsresultaten);
 • Laptop en tablet om je werk in stijl te doen;
 • Een bedrijfsbus van de zaak;
 • Een flexibel cafetariamodel, zodat je jouw arbeidsvoorwaarden op maat kunt samenstellen;
 • Werknemersverzekering arbeidsongeschiktheid;
 • Last but not least: gezellige borrels, onvergetelijke feestjes en een jaarlijkse zomerbbq om je vingers bij af te likken.

Bedrijfsprofiel Winkels techniek

Een mooi bedrijf, omdat..

Wij de beste werkomgeving bieden aan mensen die onze passie delen. Zo bieden wij alle ruimte om te leren, inspireren en innoveren. We passen onze organisatie aan als de markten waarin wij opereren daarom vragen. We omarmen nieuwe technologieën, optimaliseren onze processen continu en gaan slimme partnerships aan. Wij zijn een ambitieuze organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel heeft staan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Winkels Techniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Winkels techniek
Euregioweg 255
7532 SM ENSCHEDE
088 - 4262 000