Corporate Recuiter/Talent Brand Specialist

Bij Winkels Techniek streven zij ernaar om een stimulerende en leuke werkomgeving te creëren, waarin collega’s kunnen groeien en hun passie voor complexe installatietechniek kunnen uitoefenen. Je werkt in een team van enthousiaste en ervaren vakmensen, waarbij plezier en samenwerking centraal staan. Winkels medewerkers zijn hun belangrijkste kapitaal.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-2-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

We geloven in het aantrekken van de beste talenten en het creëren van een positieve werkomgeving waar innovatie en groei worden aangemoedigd. Als snelgroeiend bedrijf zijn we op zoek naar een Corporate Recruiter/Talent Brand Specialist die ook verantwoordelijk zal zijn voor de capaciteitsplanning.


Hiervan krijg jij werkplezier

Als Corporate Recruiter/Talent Brand Specialist bij Winkels Techniek ben je een essentiële schakel in ons succes. Je zult een cruciale rol spelen in het aantrekken, selecteren en onboarden van nieuwe collega’s, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een optimale personeelsbezetting in lijn met onze groeidoelstellingen.


Je bent verantwoordelijk voor het aantrekken en selecteren van kandidaten die passen bij onze bedrijfscultuur en doelstellingen. Je beheert het volledige wervingsproces, van vacatureplaatsing tot sollicitatiegesprekken en aanbiedingen. Je werkt nauw samen met de team- en projectleiders van de verschillende afdelingen om de personeelsbehoeften en -planning te begrijpen en vast te stellen. Daarnaast ontwikkel en onderhoud je een talentenpool voor toekomstige vacatures.


Naast je verantwoordelijkheden in recruitment ben je ook een ambassadeur van ons werkgeversmerk (Employer Branding). Je werkt samen met ons team om een positieve werkcultuur te bevorderen en externe communicatie te stroomlijnen om potentiële kandidaten aan te trekken. Je draagt bij aan het creëren van boeiende en relevante inhoud, zoals blogposts, video's en sociale media-updates, om de unieke werkomgeving van Winkels Techniek te presenteren.

Functievereisten

 • Minimaal mbo niveau 4 of hbo werk- en denkniveau, opleiding richting Human Resources, bedrijfskunde of vergelijkbare discipline.
 • Bewezen ervaring als recruiter, bij voorkeur met ervaring in capaciteitsplanningen, bijvoorbeeld opgedaan tijdens een stage. 
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden en aandacht voor detail.
 • Goede communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.

Aanbod

 • Maar liefst 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen om te genieten van je welverdiende rust;
 • Een goede pensioenregeling bij PMT, zodat je toekomst in goede handen is;
 • Een winstdelingsregeling, zodat je meeprofiteert van onze gezamenlijke successen (afhankelijk van bedrijfsresultaten);
 • Laptop en tablet om je werk in stijl te doen;
 • Een flexibel cafetariamodel, zodat je jouw arbeidsvoorwaarden op maat kunt samenstellen;
 • Werknemersverzekering arbeidsongeschiktheid;
 • Last but not least: de meest gezelligste borrels, onvergetelijke feestjes en een jaarlijkse zomerbbq om je vingers bij af te likken.

Bedrijfsprofiel Winkels techniek

Wij de beste werkomgeving bieden aan mensen die onze passie delen. Zo bieden wij alle ruimte om te leren, inspireren en innoveren. We passen onze organisatie aan als de markten waarin wij opereren daarom vragen. We omarmen nieuwe technologieën, optimaliseren onze processen continu en gaan slimme partnerships aan. Wij zijn een ambitieuze organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel heeft staan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Winkels Techniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Winkels techniek
Euregioweg 255
7532 SM ENSCHEDE
088 - 4262 000