Monteur Werktuigbouwkunde

Deel uitmaken van Winkels team dat zich bezighoud met grote, complexe utiliteitsprojecten? Je werkt aan nieuwbouwprojecten met een lange doorlooptijd waarbij ze streven naar kwaliteit en duurzaamheid in elke stap van het proces. Je krijgt de kans om je expertise en vaardigheden te benutten in een omgeving waar vakmanschap en innovatie samenkomen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-2-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ben jij de ambitieuze monteur die wij zoeken? Als monteur W verzorg jij onze complexe installaties, montage en oplevering aan nieuwe werktuigbouwkundige installatieprojecten. Je handelt op een zo effectief en effici├źnt mogelijke manier en toont inventiviteit wanneer er onverwachte problemen ontstaan.


 • Je werkt in een team aan diverse werktuigbouwkundige utiliteitsprojecten.
 • Je monteert werktuigbouwkundige installaties waarbij je rekening houdt met kwaliteits- en veiligheidsprocedures.
 • Je signaleert meer-of minderwerk, knelpunten en problemen en geeft dit aan bij je leidinggevend monteur om vervolgens samen een oplossing te zoeken.


Binnen Winklels Techniek krijg je ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Wil jij een echte specialistische monteur worden? Dan bieden we hiervoor verschillende opleidingen en trainingen aan. Is jouw ambitie om door te groeien naar bijvoorbeeld een rol als werkvoorbereider of projectleider. Gaaf! Wij gaan je stimuleren om deze ambities te kunnen volgen.

Functievereisten

 • Mbo niveau 3 opleiding werktuigbouwkunde of kennis en ervaring opgedaan in de praktijk.
 • Ervaring als allround monteur (bijvoorbeeld opgedaan tijdens een BBL-traject).
 • Je vindt het leuk om aan grote, complexe projecten te werken in teamverband en weet van aanpakken.

Aanbod

 • Maar liefst 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen om te genieten van je welverdiende rust;
 • Een goede pensioenregeling bij PMT, zodat je toekomst in goede handen is;
 • Een winstdelingsregeling, zodat je meeprofiteert van onze gezamenlijke successen (afhankelijk van bedrijfsresultaten);
 • Laptop en tablet om je werk in stijl te doen;
 • Een bedrijfsbus van de zaak;
 • Een flexibel cafetariamodel, zodat je jouw arbeidsvoorwaarden op maat kunt samenstellen;
 • Werknemersverzekering arbeidsongeschiktheid;
 • Last but not least: gezellige borrels, onvergetelijke feestjes en een jaarlijkse zomerbbq om je vingers bij af te likken.

Bedrijfsprofiel Winkels techniek

Wij de beste werkomgeving bieden aan mensen die onze passie delen. Zo bieden wij alle ruimte om te leren, inspireren en innoveren. We passen onze organisatie aan als de markten waarin wij opereren daarom vragen. We omarmen nieuwe technologie├źn, optimaliseren onze processen continu en gaan slimme partnerships aan. Wij zijn een ambitieuze organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel heeft staan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Winkels Techniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Winkels techniek
Euregioweg 255
7532 SM ENSCHEDE
088 - 4262 000