Werkvoorbereider W

Wijco Technics is op zoek naar Werkvoorbereider

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-2-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je werk als Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider W ben je vanaf de opdracht tot de oplevering betrokken bij de projecten. Je werkt in een klein team samen aan uiteenlopende retail-, utiliteits- en particuliere projecten.


Na de overdracht van het project door commercie, start je met de engineering en detaillering van het project. Je doel: kwalitatief goed, zo economisch mogelijk en zo efficiƫnt mogelijk voor de montage. Vanuit je rol overleg je regelmatig met de opdrachtgever en andere projectpartners.


Tijdens de uitvoering zorg je ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen.


Functievereisten

Dit vraagt Wijco Technics

  • MBO-4 niveau
  • Technische W-opleiding
  • Starters zijn welkom
  • Nederlands & Engels
  • Multi-tasken

Aanbod

Dit biedt Wijco Technics

  • Afwisselend Werk
  • Snel groeiend bedrijf
  • Opleiding en Ontwikkeling
  • Informele Werksfeer
  • Uitdagende projecten

Bedrijfsprofiel Wijco Technics

Wijco Technics is een groeiende onderneming met 60 medewerkers welke slimme innovatieve oplossingen biedt. Op het gebied van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties in de retail, utiliteit, woningbouw en industrie is Wijco Technics in binnen- en buitenland actief.


Wij realiseren binnen een informele sfeer duurzame projecten en bouwen aan langdurige relaties. Daarnaast staan naast transparantie, integriteit en betrouwbaarheid hoog in ons vaandel.


Werken aan duurzaamheid en comfort

De wereld verandert in een rap tempo. We bewegen richting een CO2-neutrale en volledig digitale omgeving. Je kunt spreken van een allesomvattende energietransitie. Samen werken we met verschillende partijen aan nieuwe ontwikkelingen en aan verbetering van het comfort, een veranderende energieopwekking en energie besparende maatregelen.


Wijco Technics werkt onder meer als general contractor en neemt dan de volledige verantwoording voor het traject. Van advies naar ontwerp en via coƶrdinatie en realisatie naar beheer en onderhoud.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de vacaturesite van Wijco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kleibultweg 35
7575 BM Oldenzaal
+31(0)541700224