Stagiair(e) Productontwikkelaar

Wij hebben een uitdagende leerplaats voor een Productontwikkelaar. De student krijgt de opdracht om een nieuw product van Wemeco Products te ontwikkelen en gereed te maken zodat het configurabel op de markt kan worden gezet. Activiteiten in het proces zijn o.a. het uitvoeren van een productonderzoek bij concurrenten, het maken van een functioneel en technisch ontwerp, kostprijsberekening en het bepalen van de configuratieparameters.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-8-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functievereisten

  • Kennis van /ervaring met o.a. SolidWorks en Excel.
  • Heldere communicatieskills.
  • Vaardig in de Engelse taal (i.v.m. contact met de buitenlandse vestiging).

Aanbod

De student krijgt veel vrijheid om de opdracht tot een succes te brengen. Hij of zij staat doorlopend in contact met de hoofd R&D en de sales engineer van Wemeco Products. Begeleiding gebeurt ook door de externe adviseur van Wemeco Products. De student ontvangt een eerlijke stagevergoeding plus reiskostenvergoeding.

Bedrijfsprofiel Wemeco Products B.V.

De student heeft een ingerichte werkplek op het kantoor van Wemeco Products in Hengelo. De student komt in een klein team te werken met collega’s die passie hebben voor het vak. De student brengt sowieso 1 bezoek aan onze productielocatie in Polen. Stage en/of studie volbracht? Er zijn mogelijkheden om bij Wemeco van start te gaan met een volledige baan met doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Wemeco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Lansinkesweg 4
7553 AE Hengelo
+31 (0)74 250 47 81