Stage Junior Accountmanager

Wil jij die topverkoper worden en zoek jij nog een stageplek die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengt? Vanaf september heeft WEBO een plek beschikbaar voor een commerciële topper in de dop op onze Salesafdeling.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-12-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

WEBO heeft per jaar meerdere stageplekken beschikbaar voor sales toppers. Onze stagelopers beoordelen WEBO als een vakkundige organisatie die de tijd neemt voor zijn stagelopers. Daarin wordt de stageloper begeleid door een begeleider vanuit het bedrijf en voorzien van de nodige informatie. Bij WEBO bieden we jonge mensen graag de mogelijkheid om kennis te maken met het vak in de praktijk en daarom maken wij graag plaats voor stagiaires (m/v).


Heb jij zin om aan de slag te gaan bij een sterke, vooruitstrevende organisatie met een informele en betrokken werksfeer?

Functievereisten

Een gemotiveerde en vlotte stagiair(e) met een Commerciële opleiding, voor ondersteuning in de binnendienst.

Het doel van ondersteuning binnendienst is nieuwe klanten werven om zo ons marktgebied te vergroten. Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:


  • bellijsten met leads genereren, en deze uitleveren aan de accountmanagers
  • telefonisch nieuwe klanten benaderen (acquisitie)
  • leads verwerken in ons CRM systeem


Jouw profiel

Je wilt graag praktijkervaring opdoen en weet van aanpakken. Je bent sociaal, communicatief vaardig en durft zelf actie te ondernemen. Collega’s werk uit handen nemen en het organiseren van zaken geeft jou voldoening. Je kunt nauwkeurig en gedisciplineerd werken.

Aanbod

Een leuk, dynamisch bedrijf met vrolijke collega’s, waar geen dag voorbij gaat zonder gelachen te hebben. Een gezellige, vrijblijvende vrijdagmiddagborrel (mèt nootjes). Een vrijwillige plek in het WEBO bedrijventeam, waarmee we jaarlijks om een podiumplek strijden in de Rijsserbergloop. Plus een actieve personeelsvereniging die open staat voor nieuwe ideeën.


Tot slot en niet geheel onbelangrijk;


  • een goede stagevergoeding;
  • flexibiliteit;
  • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WEBO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spoelerstraat 15
7461 TX RIJSSEN
0548-518011