Stage Junior Accountmanager

Wil jij die topverkoper worden en zoek jij nog een stageplek die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengt? Vanaf september heeft WEBO een plek beschikbaar voor een commerciƫle topper in de dop op onze Salesafdeling.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

WEBO heeft per jaar meerdere stageplekken beschikbaar voor sales toppers. Onze stagelopers beoordelen WEBO als een vakkundige organisatie die de tijd neemt voor zijn stagelopers. Daarin wordt de stageloper begeleid door een begeleider vanuit het bedrijf en voorzien van de nodige informatie. Bij WEBO bieden we jonge mensen graag de mogelijkheid om kennis te maken met het vak in de praktijk en daarom maken wij graag plaats voor stagiaires (m/v).


Heb jij zin om aan de slag te gaan bij een sterke, vooruitstrevende organisatie met een informele en betrokken werksfeer?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WEBO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spoelerstraat 15
7461 TX RIJSSEN
0548-518011