Stage Marketing en Communicatie

Ben jij bezig met je opleiding richting communicatie of marketing? En wil jij graag weten hoe het in de praktijk werkt? WEBO heeft een leuke en leerzame stage beschikbaar voor een creatieve, gemotiveerde marketing stagiair. Kom jij hun afdeling versterken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Tijdens deze stage krijg je te maken met creatieve uitdagingen zoals het bedenken en uitvoeren van acties die voortborduren op onze marketingstrategie, het werken aan promotie acties voor onze klanten, het schrijven en versturen van nieuwsbrieven, beeldbewerking voor (online) uitingen én de inzet van social media.

Bedrijfsprofiel WEBO

WEBO is een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. Wij zoeken de grenzen op, om samen met jou de lat hoger te leggen. Of het nou kozijnen, HSB-elementen, BIM-ontwerpen of gevelwanden zijn. We zijn trendsettend in ontwikkelingen in ons vak en werken vol overgave aan bijzondere en uitdagende projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. We zijn trots op onze professionele, informele cultuur waarbij we de lijnen graag kort houden en iedereen de kans krijgt zichzelf volop te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WEBO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spoelerstraat 15
7461 TX RIJSSEN
0548-518011