BIM Modelleur/Werkvoorbereider

Is het jouw passie om uitdagende projecten gericht op Kozijnen te modelleren in 3D? Kun je goed samenwerken op alle niveaus en snel schakelen? Dan komt WEBO graag in contact met jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-12-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Of het nu gaat om het uitwerken van een innovatief ontwerp voor een ziekenhuis of het vertalen van de klantvraag naar een gestandaardiseerd detail, in deze brede functie draait alles om techniek en timing.


Het grootste gedeelte van je werkweek ben je bezig met het tekenen en detailleren van onze producten. Daarnaast leid je als projecteigenaar ook intern, het voorbereidingstraject in goede banen en bewaak je voortdurend de voortgang. Je bent het aanspreekpunt en verantwoordelijk vanaf opdracht tot overdracht aan onze fabriek. Je werkt daarbij nauw samen met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. Je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en volgt de planning op de voet.


Is jou dit op het lijf geschreven? Dan verwelkomen we jou graag bij WEBO!

Functievereisten

  • Minimaal MBO+/HBO niveau (Bouwkunde)
  • Je bent gewend zelfstandig te werken en proactief ingesteld;
  • Je denkt in oplossingen
  • Ervaring met Revit/Matrix is een pré.

Aanbod

Een leuk, dynamisch bedrijf met vrolijke collega’s, waar geen dag voorbij gaat zonder gelachen te hebben. Een gezellige, vrijblijvende vrijdagmiddagborrel. Een breed scala aan opleidingen om jezelf door te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.


Tot slot en niet geheel onbelangrijk;


  • een goed salaris;
  • flexibiliteit;
  • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • een goede pensioenregeling.

Bedrijfsprofiel WEBO

WEBO is een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. Wij zoeken de grenzen op, om samen met jou de lat hoger te leggen. Of het nou kozijnen, HSB-elementen, BIM –ontwerpen of gevelwanden zijn. We zijn trendsettend in ontwikkelingen in ons vak en werken vol overgave aan bijzondere en uitdagende projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. We zijn trots op onze professionele, informele cultuur waarbij we de lijnen graag kort houden en iedereen de kans krijgt zichzelf volop te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WEBO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spoelerstraat 15
7461 TX RIJSSEN
0548-518011