Assemblage Monteur

Voortman Steel Machinery is op zoek naar een Assemblage Monteur

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Onze dag begint met een bak koffie en een praatje, waarna we om 7.30 uur starten met onze werkzaamheden. Iedereen weet wat hij die dag moet doen. Je bouwt met één of meer collega’s aan zowel de mechanische als elektrische assemblage van de machine. Jij pakt die werkzaamheden op die bij je opleiding passen. Samen bouwen we een machine van begin tot eind. Soms werk je aan een order die na één dag klaar is, soms ben je er een hele week mee bezig. Daardoor is geen dag hetzelfde! 


Alles is mogelijk binnen ons team. We staan open voor ideeën en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Denk je dat bepaalde processen beter kunnen? Deel het dan met je collega's. We hebben allemaal dezelfde mentaliteit: we houden van aanpakken!


WAT GA JE DOEN?

  • Samen met je collega’s bouw je de machine volgens tekening en klantspecificaties zowel mechanisch als elektrisch op. Hierbij krijg je ook te maken met de hydrauliek en pneumatiek in onze machines.
  • Je werkt zelfstandig en toont initiatief en je kunt je vakmanschap overbrengen aan anderen, bijvoorbeeld stagiairs.
  • Je werkt aan hoogwaardige technische machines. Op basis van je kennis en vakmanschap denk je graag mee en help je onze machines nog beter te maken.

Functievereisten

  • Een technische opleidingsachtergrond. Het zou mooi zijn als je een mbo-opleiding op niveau 3 of 4 hebt gevolgd in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek.
  • Je bent een vakman die net als wij een passie heeft voor techniek.
  • Je hebt aandacht voor details en je gaat voor kwaliteit.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Verder hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daaraan kun jij een belangrijke bijdrage leveren met jouw kennis en ervaring!


Bedrijfsprofiel Voortman Steel Machinery

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.


Het team van onze afdeling Assembling bestaat uit ervaren collega’s, maar ook uit stagiairs en leerlingen die wij graag het vak willen leren. We kennen de ins en outs van onze machines en brengen deze kennis graag over. We zijn een hecht team, weten van aanpakken, maar vinden het ook belangrijk om plezier met elkaar te hebben. Omdat we in vier verschillende hallen werken, zien we elkaar niet altijd, maar we weten elkaar te vinden als het nodig is.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ozonstraat 1
7463 PK RIJSSEN
0548 - 536 373