Stage / afstuderen: ontwikkeling van maatwerk electronica

Voortman is op zoek naar iemand voor de Stage / afstuderen: ontwikkeling van maatwerk electronica

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jouw opdracht is het onderzoek doen naar het ontwikkelen van maatwerk electronica welke we toe kunnen passen op onze machine. Voor onze machines maken we veel gebruik van industriële automatisering componenten, waarmee je diverse soorten benodigde functionaliteit kunt combineren in een IO rack. De mate van standaardisatie en de hoeveelheid machines laat het ook toe om hier maatwerk electronica toe te passen, althans, dat verwachten we. Jouw opdracht is om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn, wat de voor en nadelen zijn en hoe we maatwerk electronica in onze machines toe kunnen passen. Als proof of concept is het mogelijk voor een specifieke toepassing dergelijk maatwerk electronica te realiseren en te implementeren in een machine.


Resultaat van de opdracht is een haalbaarheidsstudie om maatwerk electronica toe te passen. Afhankelijk van de omvang van de opdracht en de expertise is het dus ook mogelijk om de theorie daadwerkelijk in de praktijk te brengen en maatwerk electronica te ontwikkelen.

Functievereisten

  • HBO of WO Elektrotechniek, Electrical engineering of vergelijkbaar.

Aanbod

  • Een stage/afstudeervergoeding van €600,- bruto per maand;
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren;
  • Of je nu afstudeerder of stagiair bent; je maakt volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk;
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie;
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden;

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000