BBL: Constructiewerker

Voortman is op zoek naar een BBL: Constructiewerker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als BBL-leerling Constructiewerker kom je te werken binnen onze afdeling Handling, waar wij de transportsystemen en constructiedelen produceren van onze machines. Naast onze ervaren monteurs en lassers, geven wij ook stagiaires en leerlingen de kans om bij ons ervaring op te doen en aan hun ontwikkeling te werken. Je leert het vak van onze eigen specialisten en je wordt begeleidt door een ervaren leermeester. Veel BBL leerlingen gingen jou al succesvol voor en zijn nog steeds werkzaam binnen onze organisatie, wat Voortman al sinds jaar en dag een uitstekende leerschool maakt. Samen met Voortman bouw jij daarom echt aan jouw toekomst!


Als BBL-leerling Constructiewerker bij Voortman werk je direct mee aan ons eindproduct: staalbewerkingsmachines. Je last namelijk constructiestaal en bouwt dit samen tot constructiedelen voor onze machines. Onze klant gebruikt de machines voor zware staalbewerkingen, dit vraagt natuurlijk ook wat van de constructie die je last. Elke dag weet jij precies wat je te doen staat, want op je werkplek liggen alle benodigde materialen voor je klaar. Het werk is erg veelzijdig. We kiezen bewust voor kleine series om het werk afwisselend te houden. Met sommige producten ben je binnen een uur klaar, aan andere producten werk je meerdere weken. Samen met jouw leermeester stem je periodiek af welke werkzaamheden je gaat oppakken en mag jij je als leerling helemaal uitleven. Daarnaast ben jij ook iemand die graag meedenkt met het proces en ook met eigen ideeën durft te komen. Het leuke is: wat jij maakt kun je ook terugzien in de werkplaats van onze Assemblage afdeling!


Tijdens jouw BBL traject ga je één dag naar school en werk je vier dagen mee bij Voortman. Jij weet theorie te plaatsen in de praktijk en bent iemand die een passie heeft voor constructiewerk. Voor jou staat ontwikkeling en groei centraal en bent ook niet bang om fouten te maken omdat je hiervan wilt leren.

Functievereisten

 • Je wilt mbo Constructiebankwerker niveau 2, 3 of 4 gaan volgen of bent hiervoor momenteel in opleiding. Wij staan ook open voor zij-instromers die willen starten met de opleiding;
 • Je hebt affiniteit en interesse in lassen;
 • Je bent leergierig, gemotiveerd en enthousiast;
 • Je hebt een proactieve houding en durft ook met eigen ideeën te komen.

Aanbod

 • Een goed salaris passend bij jouw leeftijd;
 • Reiskostenvergoeding: zodat jij geen onnodige kosten maakt;
 • Vakkundige begeleiding door een van onze leermeesters;
 • Jouw opleiding wordt volledig door ons vergoedt;
 • Een leertraject passend bij jouw talenten en interesses;
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Test Engineer;
 • Gezellige personeelsactiviteiten zoals een vrijmibo;

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000