Bedradingsmonteur

Voortman Steel Group is op zoek naar een Bedradingsmonteur. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-4-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Binnen de afdeling Panelenbouw produceren wij het kloppend hart van iedere machine, namelijk de elektrische besturingskast. Dit doen wij met een team wat niet alleen bestaat uit ervaren collega’s, maar ook met uit stagiaires en leerlingen die wij graag het vak willen leren. Het produceren van de besturingskasten doen wij zo slim en efficiënt mogelijk door gebruikt te maken van van de nieuwste technieken, zoals CNC-gestuurde machines en Eplan Pro Panel software. Een van deze machines is bijvoorbeeld de Wire Terminal, deze machine levert de draden gecodeerd, compleet afgewerkt en gesorteerd aan in een cassette.


Wat ga je doen?

In de functie van Bedradingsmonteur werk je dagelijks mee aan de montage van de besturingskasten. Deze kasten worden vanaf nul opgebouwd aan de hand van een 3D model. In het 3D model zie je hoe de kast eruit komt te zien en hoe de bedrading moet lopen. Wanneer de kast volledig is opgebouwd gaat de kast naar de afdeling Assembly waar de kast wordt aangesloten aan de machine en wordt de kast getest. Mochten er een montagefout in de kast zitten, dan wordt de afdeling Panelenbouw aangehaakt om het op te lossen.


Passie voor techniek en vakmanschap; dat is waar het bij ons om draait. Als je over die twee eigenschappen beschikt, gaat het ongetwijfeld lukken om samen met je collega’s iets moois neer te zetten. Want dat we het samen doen; dat is een ding wat zeker is. We zijn een hecht team, weten van aanpakken, maar vinden het ook belangrijk om plezier met elkaar te hebben.

 • Je werkt mee aan het produceren van elektrische besturingskasten aan de hand van een 3D tekening. Dit betreft veelal het opbouwen, bestukken en bedraden van de kasten;
 • Je bedient de CNC-machines om producten voor te bereiden;
 • Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat de producten die je aflevert van goede kwaliteit zijn;
 • Je denkt ook mee met het proces en durft verbeteringen aan te kaarten;
 • Binnen deze functie werk je in flexibele werktijden. Je start tussen 06:30 – 08:30 en eindigt de werkdag tussen 15:30-17:30.

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding in de richting elektrotechniek of mechatronica. Geen opleiding afgerond, maar wel relevante werkervaring? Ook dan maken we graag kennis;
 • Ervaring als monteur in de panelenbouw is mooi meegenomen, maar niet vereist;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een parttime dienstverband is bespreekbaar (minimaal 24 uur).

Aanbod

 • Een goed salaris, gebaseerd op je kennis en ervaring;
 • 40 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Interne doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Werken met moderne techniek;
 • Veel afwisseling in werkzaamheden wat je uitvoert;
 • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000