Lead software developer cloud

Voortman Steel Group is op zoek naar een Lead software developer cloud. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-2-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

De cloud-based software die wij ontwikkelen zorgt er onder andere voor dat de werkvoorbereiding van klanten wereldwijd grotendeels geautomatiseerd kan worden. Hier wordt dagelijks door een gespecialiseerd team ontwikkelaars in Nederlands en Engeland aan gewerkt.


Als Lead Software Developer speel je een sleutelrol in het voortdurende ontwikkelingsproces van onze nieuwe software applicatie. Hierbij maak je gebruik van de allernieuwste technologieën, zoals .Net C#, Angular, RabbitMQ, AWS Dynamo, PostgreSQL, Redis en OpenSearch. Doordat je werkt aan een gloednieuwe applicatie, heb je de vrijheid om creatief te zijn in je softwareontwikkeling. In nauwe samenwerking met ons team van ontwikkelaars in Nederland en Engeland zorg je ervoor dat de software die jullie bouwen niet alleen voldoet aan de huidige eisen, maar ook toekomstbestendig is. Je denkt vooruit en werkt zij aan zij met collega's om de architectuur van de software te vormen. Bij de ontwikkeling maken jullie gebruik van Agile/Scrum-methodieken en continuous deployment.

 • Je ontwikkelt software voor nieuwe functies binnen de cloud-based applicatie, zowel front-end als back-end;
 • Je coacht de ontwikkelaars uit je team en werkt samen met product owners, architecten en andere lead software engineers;
 • Je bent verantwoordelijk voor de technische analyse en designs voor de software die je gaat ontwikkelen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de technical soundness en de kwaliteit van de software en de APIs van je team;
 • Je onderzoekt de mogelijkheden en bent betrokken bij ontwikkelingen op gebied van cloud en Internet of Things;
 • Je denkt mee over de architectuur van de software en onderzoekt nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van de web applicatie.

Functievereisten

We zoeken

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding Technische Informatica, Software Engineering, Computer Science, Applied Mathematics, of vergelijkbaar;
 • Je hebt ervaring met back-end software ontwikkeling in C# of een vergelijkbare taal;
 • Ervaring met AWS, ASP.Net Core, Angular of optimalisatie-algoritmes is een pré;
 • Je bent gewend om met Agile / Scrum methodieken te werken;
 • Goede beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

We bieden

 • Een goed salaris en maar liefst 40 vakantiedagen;
 • Optimale werktijden voor een goede werk-privé balans;
 • Heerlijke lunch in ons restaurant Steely's;
 • Iedere dag gratis vers fruit;
 • Werken met moderne software technologie;
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

De Voortman Steel Group bestaat uit twee innovatieve en internationaal opererende ondernemingen, actief op verschillende markten. Waar nodig versterken deze elkaar en delen ze marktkennis om het productieproces constant te kunnen verbeteren. Voortman Steel Machinery houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen en produceren van CNC-gestuurde staalbewerkingssystemen. Voortman Steel Construction realiseert staalconstructies met uiteenlopende toepassingen, levert en monteert dak- en wandbeplating en verzorgt de turnkey bouw van bedrijfspanden. Twee divisies met verschillende producten, processen en collega’s. Hierdoor bieden wij een grote diversiteit aan functies en veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze organisaties. Daarnaast is er sprake van één grote gemene deler: Voortman is een jonge organisatie met een informele cultuur en een continue focus op groei en innovatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rijssen, Overijssel. Maar met ruim 500 collega’s zijn we werkzaam over de hele wereld. Allemaal ervaren wij een organisatie met open communicatie, korte lijnen en een hoge betrokkenheid van directie en collega’s door een hechte multidisciplinaire samenwerking. Op deze manier werken wij elke dag met trots, passie en plezier voor onze klanten en opdrachtgevers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000