Recruitment Business Partner

Voortman Steel Group is op zoek naar een Recruitment Business Partner. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-2-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

We maken mooie stappen bij Voortman en willen als organisatie blijven groeien. Ons recruitment team is daarom op zoek naar een gedreven Recruitment Business Partner Operations. Bij Voortman ga je samen met het team van vijf recruiters, met ieder een eigen segment, aan de slag met de werving van een heleboel nieuwe collega’s. Want Voortman heeft ambitieuze plannen!


Als Recruitment Business Partner houd je je bezig met functies in het operationele domein denk hierbij aan bijvoorbeeld; Customer Services, Inkoop en Projectmanagement, maar ook de afdeling werkvoorbreiding en Staff production kan jouw hulp goed gebruiken!


bij Voortman weet je op een creatieve manier nieuw talent te vinden en te binden. Binnen de afdeling Operations vind je kandidaten, bouw je talentpools en voer je sollicitatiegesprekken samen met leidinggevenden. Uiteraard zorg je ervoor dat de kandidaat de mooiste kandidaatreis beleeft en vol vertrouwen bij Voortman aan boord wil stappen.


Je bent van A tot Z betrokken bij de werving en hebt goede ideeën over wervingscampagnes om de doelgroepen optimaal te kunnen bereiken. Het ultieme doel van het recruitmentteam is om zo veel mogelijk zelfvoorzienend te zijn in de werving van collega's.


Hier draag jij graag aan bij:

 • Je vervult een strategische rol en strategische rol en fungeert als adviseur voor het management op het gebied van werving;
 • Je werkt nauw samen met verschillende bedrijfsonderdelen en afdelingen om de organisatiedoelstellingen te begrijpen en te ondersteunen;
 • Je benadert potentiële nieuwe medewerkers op een positieve en onderscheidende manier via Linked-In, ons ATS-systeem, jobboards sociale media;
 • Je deelt bruisende ideeën over hoe we onze vacatures en ons werkgeversmerk nog beter in de markt kunnen zetten;
 • Je deelt jouw vernieuwende inzichten met betrekking tot het verbeteren van het recruitmentproces en de employer branding strategie;
 • Je bent van A-Z verantwoordelijk voor het recruitmentproces voor jouw Operations vacatures.

Functievereisten

We zoeken

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld HRM, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Je hebt ruime ervaring als Corporate Recruiter;
 • Je bent enthousiast, daadkrachtig en je weet met verschillende mensen om te gaan.
 • Je kunt strategisch meedenken en bent actief om jouw plannen te implenteren jouw segment Operations;
 • Je hebt verfrissende ideeën over hoe je de beste en leukste collega's kunt vinden en neemt de hiring managers daar graag in mee.

Aanbod

We bieden

 • Een goed salaris, gebaseerd op je kennis en ervaring, en maar liefst 40 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Iedere dag gratis fruit;
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen;
 • Bruisende activiteiten – het hele jaar door!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Werken bij Voortman Steel Group

Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen; zo werken we bij Voortman. We zijn een mensenbedrijf waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Waar we met passie werken aan de mooiste machines. Waar we meedenken met de klant en samen zorgen voor een optimaal resultaat. Waar we verantwoordelijkheid voelen voor ons werk en waar ondernemerschap de boventoon voert. Waar we jongeren de kansen en ondersteuning bieden die ze nodig hebben het vak te leren. Bij Voortman staan we met beide benen op de grond, met onze blik gericht op de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000