Administratief medewerker delivery

Voortman is op zoek naar een Administratief medewerker delivery

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Werk jij zorgvuldig en graag op een plek waar altijd iets gebeurt? Mooi! Bij Voortman in Rijssen zoeken we een Administratief medewerker Delivery die verantwoordelijk is voor het op tijd en efficiënt afhandelen onze klantorders. Onze afdeling Delivery is onderdeel van Customer Service en zorgt dat alle onderdelen optijd bij de klant afgeleverd wordt.


Onze klanten gebruiken onze machines intensief en sommige onderdelen zijn slijtagegevoelig. Daarom zijn ze wel eens toe aan vervanging. Plaatst de klant een order? Dan kom jij in actie!


WAT GA JE DOEN?

Als Administratief medewerker Delivery ben je verantwoordelijk voor het op tijd en zo efficiënt mogelijk afhandelen van een order. Dat begint op het moment dat een order geboekt is in het systeem. Je bewaakt de order, de levertijden en zorgt voor de juiste overdracht naar verschillende afdelingen binnen Voortman. Alles om de order snel, maar goed af te handelen.


En krijg je een spoedorder door? Dan regel jij met de afdeling Inkoop dat dit nog snel geregeld wordt.


In deze functie heb je contact met veel afdelingen, van het warehouse tot onze customer service. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving, jouw werk is geen dag hetzelfde. Maar iedere dag werk je aan hetzelfde doel: zorgen dat onze klanten tevreden blijven. Je zorgt ervoor dat een order op tijd geleverd wordt door het proactief opvolgen en bewaken ervan tot en met levering bij de klant.


Dit zullen je taken worden:


 • Waar nodig koop je artikelen in en volg je de levering ervan op;
 • Je communiceert proactief over de status van een order;
 • Je schakelt met de juiste afdelingen om de orders zo snel mogelijk op een correcte wijze bij de klant te krijgen en regelt ook transporten waar dat nodig is;
 • Je signaleert en meldt kansen om onze processen verder te verbeteren. Daarnaast ondersteun je bij de uitvoering en implementatie van procesoptimalisaties.

Functievereisten

 • MBO werk en denkniveau
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Heb je ervaring binnen een technische organisatie? Dan is dit mooi meegenomen;
 • Je bent teamgericht, communicatief, gestructureerd en hebt oog voor kwaliteit;
 • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en weet goed het overzicht te bewaken;
 • Goed kunnen communiceren in het Engels (schriftelijk en mondeling).

Aanbod

 • Een goed salaris en maar liefst 40 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Iedere dag gratis fruit;
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen;
 • Een leasefiets via ons fietsplan;
 • Bruisende activiteiten – het hele jaar door!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000