Onderhoudsmonteur buitendienst

Ben jij gek op techniek, klantgericht en vind je het leuk inspecties en onderhoud van onze machines uit te voeren bij klanten in heel Europa? Dan ben jij de onderhoudsmonteur buitendienst die Voortman zoekt..

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als onderhoudsmonteur voer je inspecties uit op Voortman-machines bij onze internationale klanten voor een passend onderhoudsadvies. Zodra de klant akkoord is met het inspectierapport, voer je ook het onderhoud uit op locatie. De bezoeken voor inspectie en onderhoud worden ver van tevoren ingepland, dus je weet exact waar je aan toe bent. Afhankelijk van de grootte van de klus, ben je één tot vijf dagen op locatie. Vaak ben je door de week weg en de weekenden meestal thuis. Hierbij sta je er niet alleen voor; bij vragen staan je collega’s van de binnendienst voor je klaar.


Je bent in deze rol veel onderweg en bezoekt internationale klanten van kleinere staalbouwers tot grote multinationals. Dit vraagt van je dat je flexibel bent en van veranderingen houdt. Wij zorgen dat je goed voorbereid op reis gaat. Van de transfer en je vliegticket tot aan het hotel en de eventuele huurauto… Alles is voor je geregeld.


Onze onderhoudsmonteurs zijn onderdeel van de afdeling Customer Service. Dit jonge en dynamische team bestaat uit de disciplines Support, Maintenance en Service. Verschillende takken van sport met hun eigen expertise, maar één ding hebben ze gemeen: alle collega’s zijn vakmannen in hart en nieren. Zij kennen onze machines en de bijbehorende onderdelen door en door. Bovendien zijn wij het gezicht van Voortman!


Wat ga je doen?


 • Je draagt bij dat elke Voortman-machine in topconditie blijft;
 • Je voert periodieke inspecties uit op de machines bij onze internationale klanten;
 • Op basis van het gegeven onderhoudsadvies, voer je zelf ook het onderhoud uit op locatie;
 • Je denkzelf ook actief mee hoe wij binnen Voortman inspecties en onderhoud kunnen verbeteren;
 • Je zorgt voor een heldere communicatie over de status van je werkzaamheden naar de klant en naar je collega’s;
 • Je werkt alleen of met een klein team. Dat je zelfstandig kunt werken, is dus een vereiste.

Functievereisten

 • Je bent mechanisch sterk onderlegd vanuit een technische mbo-opleiding of vanuit relevante werkervaring. Het is verder ook mooi meegenomen als je kennis of ervaring hebt met elektrotechniek;
 • Je bent een avonturier die graag wat van de wereld ziet en het geen probleem vindt om doordeweeks van huis te zijn;
 • Je bent gedisciplineerd, klantgericht en kunt verschillende situaties goed overzien en inschatten;
 • Vanwege het internationale karakter van de functie is Engels spreken een must, Duits is een pre.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:


 • Een goed salaris en maar liefst 40 vakantiedagen;
 • Extra toeslagen bij overnachtingen, weekenden en andere aantrekkelijke financiële voordelen;
 • Heerlijke lunch in ons restaurant Steely’s;
 • Bruisende activiteiten – het hele jaar door!
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000