Operator snijafdeling

Voortman is op zoek naar een Operator snijafdeling.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In de functie van Operator lever je verschillende producten op, zoals bijvoorbeeld kop- en voetplaten voor staalconstructies, maar ook constructiedelen voor onze machines. Je zorgt ervoor dat de machines continu kunnen blijven draaien en de verschillende interne afdelingen tijdig van kwalitatief goede producten worden voorzien. Het is elke keer weer een uitdaging om zo efficiënt mogelijk te produceren, want we zoeken continu de balans tussen het creëren van een zo groot mogelijke output met het verbruik van zo min mogelijk materialen en uren. Samen met jouw collega’s werk je daarom aan het continue verbeteren van het proces en durf je zelf ook met verbetervoorstellen te komen.


Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, ook als je nog geen ervaring hebt in deze branche. We weten van aanpakken, maar we vinden het ook belangrijk dat we plezier hebben met elkaar. Een grapje tussendoor, daar maken we ook soms even tijd voor. Want als je doet wat je leuk vindt en je je thuis voelt in je werkomgeving, dan leveren we samen de beste producten voor onze klanten!


Wat zijn je taken:


 • Het zo efficiënt mogelijk bedienen van machines en het opleveren van producten voor onze interne afdelingen;
 • Je denkt ook mee met het proces en durft verbeteringen aan te kaarten;
 • Kwaliteitscontrole van de producten.


In deze functie kom je te werken in een twee-ploegensysteem. Wanneer je ochtenddiensten draait werk je van maandag t/m donderdag van 05:00 tot 14:15 en op de vrijdag van 05:00 tot 10:15. Bij de avonddiensten werk je maandag t/m donderdag van 14:00 tot 23:00 en op de vrijdag van 10:00 tot 16:15. In beide diensten heb je op de vrijdag een kortere werkdag en heb je daarom altijd lekker vroeg weekend!

Functievereisten

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Met ons inwerktraject hebben wij altijd een programma op maat voor iedereen;
 • Je kan procesmatig werken en kunt goed vooruitdenken;
 • Je durft verbeteringen aan te kaarten;
 • Je bent flexibel en leergierig.

Aanbod

 • Een goed salaris;
 • 16% ploegentoeslag;
 • 40 vakantiedagen;
 • Een inwerktraject op maat met een vaste inwerkbuddy, een vaktraining op ons Experience Center en een passend inwerkschema afhankelijk van jouw kennis en kunde;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsmogelijkheden. Wij leiden onze medewerkers graag op tot allround specialisten;
 • Gezellige personeelsactiviteiten;

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000