Allround magazijnmedewerker

Voortman is op zoek naar een Allround magazijnmedewerker

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-11-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ons Warehouse is verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande goederen. Onze Warehouse medewerkers controleren en verwerken de inkomende goederen. Zij werken hiervoor met een volledig geautomatiseerd warehousesysteem en weten dan ook altijd waar goederen zich bevinden. Als Warehouse Employee zorg je voor de aanlevering van de juiste materialen op de werkplek, zodat je collega’s van Assembling onbezorgd aan het werk kunnen.


WAT GA JE DOEN?

Voortman is een groot bedrijf met alle mogelijkheden die dat met zich meebrengt, je kunt bij ons alle kanten op en we staan open voor persoonlijke ontwikkeling. Tegelijkertijd heeft Voortman de mentaliteit van een klein bedrijf. Lekker persoonlijk, aandacht voor elkaar en niet te lang nadenken maar vooral doen. Wij houden van aanpakken. Zo zijn we! Niet alleen onze medewerkers, maar ook onze klanten waarderen dat.


Je taken zullen er als volgt uit gaan zien:


 • Je zorgt voor de ontvangst, opslag en uitgifte van goederen. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van warehouse en productie;
 • Je zorgt voor het laden en lossen van inkomende goederen, waarbij je de pakbonnen controleert en de goederen registreert het in SAP. Je onderneemt actie als er iets niet klopt;
 • Je pickt onderdelen voor de productieorders voor de afdeling Assembling en voor klanten;
 • Je zorgt voor een prettige, veilige en schone werkomgeving.

Functievereisten

 • Je hebt een mbo werk- en denkniveau en hebt ervaring in de logistiek. Technische kennis is mooi meegenomen, maar niet vereist;
 • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of bereidt om dit te behalen;
 • Werkervaring met SAP is een pre;
 • Je hebt aandacht voor detail, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent stressbestendig.

Aanbod

 • Een goed salaris;
 • 40 vakantiedagen;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000