Administratief medewerker parts

Ben jij op zoek naar een administratieve functie waarin je met jouw taakgerichte vaardigheden het verschil kunt maken? En wil je werken bij een bedrijf waar innovatie, groei en nuchterheid de boventoon voeren? Dan is Voortman op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Op de afdeling Parts Manufacturing begint het praktische werk aan onze machines en productielijnen. Onze collega’s op de werkvloer zijn dagelijks bezig met het maken van snijdelen, las-samenstellingen, rollerbanen en dwarstransporten. Een afdeling waar met passie gewerkt wordt aan veel verschillende taken, die van groot belang zijn in het gehele productieproces.


Als Administratief Medewerker Parts Manufacturing ben je een belangrijke schakel in de dagelijkse bedrijfsvoering van de afdeling. In deze rol ondersteun je de teamleiders én de andere collega’s op de werkvloer, waardoor zij hun werk efficiënter kunnen uitvoeren. Dit is een nieuwe functie binnen Voortman en voor deze functie zoeken we nu iemand voor 24 tot 28 uur week.


Jouw taken zullen onder andere zijn:


 • Uitvoeren van administratieve taken zoals het uitdraaien van productieorders en contact onderhouden met leveranciers en uitzendbureaus;
 • Ondersteunen van verschillende teamleiders. Je rapporteert aan de Production Manager van de afdeling Parts Manufacturing;
 • Actief bijdragen aan verbeteringen in werkwijze en processen;
 • Verder ben je de schakel in het regelen van de benodigdheden voor de medewerkers zoals token regelen, kleding aanvragen en in/uitdienst melden.

Functievereisten

 • Mbo werk-en denkniveau;
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent teamgericht, communicatief, kan overzicht houden en hebt oog voor kwaliteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Verder ben je flexibel, proactief en kan je goed verbanden leggen.

Aanbod

 • Een goed salaris en maar liefst 40 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Iedere dag gratis fruit;
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen;
 • Bruisende activiteiten – het hele jaar door!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000