Customer Support Medewerker

Ben jij klantgericht met passie voor techniek en lijkt het je leuk om dit in te zetten in het verder helpen van klanten? En ben je toe aan een dynamische job met een sterk internationaal karakter? Dan zoekt Voortman jou als hun nieuwe Customer Support Medewerker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-10-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Service en support zijn van groot belang bij Voortman. We willen onze klanten graag ontzorgen en hen ondersteunen waar we kunnen. Dit is precies waar de afdeling Customer Support iedere dag mee bezig is: zij hebben intensief contact met onze klanten en servicemonteurs waardoor we problemen snel kunnen verhelpen. In de rol van Technisch Support Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten en beschik je uiteraard over de nodige sociale vaardigheden om iedere klant op een persoonlijke manier te helpen. Met jouw affiniteit in techniek en je proactieve houding maak je het verschil. Jij zorgt voor een optimale klantbeleving en draagt je steentje bij aan de mooie resultaten van het team om veel van de binnengekomen problemen – op te lossen.


Het is uiteraard belangrijk dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt; soms ligt het productieproces stil en dat kan voor stress zorgen bij de klant. Gelukkig sta jij stevig in je schoenen en kun je je goed inleven in de situatie. Een persoonlijke en proactieve benadering is belangrijk, want elke machine en elk productieproces weer anders is. We helpen onze klant zoveel mogelijk op afstand: telefonisch, per e-mail of we kijken online mee. Omdat Voortman wereldwijd klanten heeft, betekent dit dat je de ene keer in contact bent met een grote klant uit Amerika en even later met een Franse collega, waarbij je jouw beheersing van de Engelse taal goed weet toe te passen. De afdeling Customer Support is vanwege de globale bereikbaarheid 24/5 beschikbaar. We werken in verschoven diensten, ingedeeld tussen 06.00 en 18.00 uur. 5 dagen per week.


 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor B-to-B klanten, je weet de urgentie van de problemen in te schatten en registreert de gegevens in het incident management systeem Sales Force;
 • Waar mogelijk analyseer je zelf het probleem en handelt de eerste vragen af op basis van jouw technische kennis;
 • Je hebt aandacht voor de klant, communiceert proactief over de status, zowel intern als extern en volgt cases op;
 • Bij complexe problemen werk je nauw samen met jouw collega’s om dit probleem op te lossen en zorg dat jij waar nodig voor aanvullende informatie vanuit de klant.

Functievereisten

 • Minimaal mbo niveau 4 opleiding met als voorkeur in een technische richting;
 • Affiniteit of ervaring in de techniek;
 • Je kunt goed communiceren in het Engels;
 • Je bent klantgericht, communicatief sterk, proactief en voelt je thuis in een dynamische omgeving.

Aanbod

 • Een goed salaris (gebaseerd op je ervaring en opleiding) en maar liefst 40 vakantiedagen;
 • Optimale werktijden voor een goede werk-privé balans;
 • Heerlijke lunch in ons restaurant Steely's;
 • Iedere dag gratis vers fruit;
 • Bruisende activiteiten – het hele jaar door;
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000