HR Adviseur Internationaal

Voortman Steel Group is op zoek naar een HR Adviseur Internationaal

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-10-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

 • Je bent het aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde zaken voor internationale collega’s.
 • Je borgt de kennis en ervaringen die we opdoen in de verschillende landen en vormt zo in samenspraak met de collega’s het HR-beleid voor de buitenlandse vestigingen.
 • Je stelt de juiste vragen om een advies uit te kunnen brengen, ook als daar niet direct om gevraagd wordt.
 • Jij bent op de hoogte van alle lopende procedures en activiteiten en onderhoudt contacten met externe recruitment partijen. Je hebt een coördinerende rol in dit proces en stuurt bij waar nodig.

Functievereisten

 • Een afgeronde hbo- of wo opleiding, bij voorkeur in de richting HRM, bedrijfskundig, of vergelijkbaar.
 • Regelen en coördineren is helemaal jouw ding, je bewaart graag het overzicht en weet de juiste lijntjes uit te zetten om dingen gedaan te krijgen.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is in deze rol onmisbaar om goed te kunnen communiceren met onze internationale collega’s en externe partijen.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:


 • Een goed salaris en maar liefst 40 vakantiedagen.
 • Flexibele werktijden.
 • Iedere dag gratis fruit.
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen.
 • Bruisende activiteiten – het hele jaar door!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

In deze functie van HR Adviseur weten onze buitenlandse collega’s jou te vinden met al hun vragen over HR-aangelegenheden. Zo ben je het ene moment bezig met het coördineren van de komst van een Engelse sollicitant naar ons kantoor in Rijssen, het volgend moment spar je met een collega in Frankrijk over een overwerkpercentage en hoe we dat in lijn trekken met de andere internationale vestigingen.


We verwachten natuurlijk niet dat je de wijsheid hiervoor in pacht hebt, de ervaren collega’s in ons team in Rijssen delen graag hun kennis. In de verschillende landen hebben we bureaus die ons ondersteunen met vraagstukken over bijvoorbeeld recruitment en wet- en regelgeving. Aan jou de taak om dit te coördineren en de opgedane kennis en ervaring hieromtrent te borgen in de organisatie.


Kortom een prachtige rol die nog helemaal verder uitgebouwd kan worden. Ambities hebben we bij Voortman genoeg, dus internationaal verwachten we nog verder te gaan groeien. Je bent onderdeel van een team van 12 personen, geleid door onze HR Manager.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000