Technisch support medewerker

Voortman Steel Group is op zoek naar een Technisch support medewerker

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-10-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, je weet de urgentie van de problemen in te schatten en registreert de gegevens in het incident management systeem Sales Force.
 • Waar mogelijk analyseer je zelf het probleem en handelt de eerste vragen af op basis van jouw technische kennis.
 • Je hebt aandacht voor de klant, communiceert proactief over de status, zowel intern als extern en volgt cases op.
 • Bij complexe problemen werk je nauw samen met jouw collega’s om dit probleem op te lossen en zorg dat jij waar nodig voor aanvullende informatie vanuit de klant.

Functievereisten

 • Een afgeronde mbo niveau 4 opleiding met als voorkeur in een technische richting;  
 • Affiniteit of ervaring in de techniek op mechanisch of elektrisch gebied;  
 • Je kunt goed communiceren in het Engels;  
 • Je bent klantgericht, communicatief sterk, proactief en voelt je thuis in een dynamische omgeving.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we: 


 • Een goed salaris en maar liefst 40 vakantiedagen; 
 • Optimale werktijden voor een goede werk-privé balans; 
 • Heerlijke lunch in ons restaurant Steely's; 
 • Iedere dag gratis vers fruit; 
 • Bruisende activiteiten – het hele jaar door! 
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen. 

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ben jij klantgericht met passie voor techniek en lijkt het je leuk om dit in te zetten in het verder helpen van klanten? En ben je toe aan een dynamische job met een sterk internationaal karakter? Dan zoeken wij jou bij Voortman als onze nieuwe Technisch Support Medewerker.


Service en support zijn van groot belang bij Voortman. We willen onze klanten graag ontzorgen en hen ondersteunen waar we kunnen. Dit is precies waar de afdeling Customer Support iedere dag mee bezig is: zij hebben intensief contact met onze klanten en servicemonteurs waardoor we problemen snel kunnen verhelpen.  In de rol van Technisch Support Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten en beschik je uiteraard over de nodige sociale vaardigheden om iedere klant op een persoonlijke manier te helpen. Met jouw affiniteit in techniek en je proactieve houding maak je het verschil. Jij zorgt voor een optimale klantbeleving en draagt je steentje bij aan de mooie resultaten van het team om veel van de binnengekomen problemen – op te lossen.     


Het is uiteraard belangrijk dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt; soms ligt het productieproces stil en dat kan voor stress zorgen bij de klant. Gelukkig sta jij stevig in je schoenen en kun je je goed inleven in de situatie. Een persoonlijke en proactieve benadering is belangrijk, want elke machine en elk productieproces weer anders is. We helpen onze klant zoveel mogelijk op afstand: telefonisch, per e-mail of we kijken online mee. Omdat Voortman wereldwijd klanten heeft, betekent dit dat je de ene keer in contact bent met een grote klant uit Amerika en even later met een Franse collega, waarbij je jouw beheersing van de Engelse taal goed weet toe te passen. Omdat de afdeling Customer Support 24/5 beschikbaar is, betekent dit dat je soms wisselende dienst werkt en erg flexibel bent.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000