Teamleider machinebouw

Voortman Steel Group is op zoek naar een Teamleider machinebouw

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.


Wat ga je doen?


 • Je organiseert en coördineert de werkzaamheden van de afdeling assemblage en zorgt voor een efficiënte planning.
 • Het aansturen, coachen en ondersteunen van medewerkers binnen jouw team.
 • Het opleiden van studenten en BBL’ers en hen begeleiden bij opdrachten.
 • Procesoptimalisatie en verbetertrajecten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en efficiency;
 • Het verder inrichten en uitbouwen van de afdeling en het team.Functievereisten

 • Je hebt mbo 4/ hbo-werk- en denkniveau en affiniteit met techniek.
 • Heb je leidinggevende ervaring? Dat is mooi meegenomen.
 • Je bent enthousiast en ondernemend.
 • Je bent goed in plannen, organiseren en coördineren. 

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:


 • Een goed salaris en maar liefst 40 vakantiedagen.
 • Optimale werktijden voor een goede werk-privé balans.
 • Iedere dag gratis fruit.
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen.
 • Bruisende activiteiten – het hele jaar door!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Onze vakmannen met multidisciplinaire achtergronden werken samen aan één doel: het assembleren en testen van onze machines. Onze monteurs bezitten hydraulische, pneumatische, mechanische en elektrotechnische kennis om de machines van begin tot eind te assembleren. Na het assembleren van de machine gaan onze testers verder om de machine volledig af te testen.


Als teamleider ben je het eerste aanspreekpunt voor jouw team. Jij weet als geen ander wat er speelt en hoe je je teamleden motiveert. Het team bestaat uit vakmannen die allemaal een passie hebben voor techniek. Sommige hebben al jaren ervaring, maar bij Voortman brengen we onze kennis ook graag over aan stagiairs en leerlingen die het vak willen leren. Naast het coachen van het team, ben je verantwoordelijk voor het volgen en implementeren van de juiste werkwijze en processen, waarbij je rekening houdt met onze kwaliteitsstandaarden. En zie je iets dat beter, sneller of handiger kan? Dan onderneem je actie!


Heb je de kennis in huis om de processen binnen onze machinebouw nóg efficiënter te maken? En heb je de skills om het team verder te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel de Teamleider Machinebouw die we zoeken en drinken we graag een kop koffie met je.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000