Technisch Applicatie Specialist

Voortman Steel Group is op zoek naar een Technisch Applicatie Specialist. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-8-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als technisch applicatie specialist verdiep jij je in de Salesforce applicatie die recent geïmplementeerd is binnen Voortman Steel Group. Salesforce wordt momenteel onder andere gebruikt door onze customer service afdeling om onze klanten wereldwijd te kunnen voorzien van de juiste service. Op korte termijn zal de applicatie ook breder binnen de organisatie geïmplementeerd worden. Om de functionaliteiten optimaal te kunnen benutten, zoeken wij een Technisch Applicatie Specialist.


Naast de product owner ga jij als technisch applicatie specialist dieper de technische kant van deze applicatie induiken. Je werkt aan grote en kleine wijzigen binnen Salesforce. Daarbij kun je denken aan het wijzigen van velden, maar ook het doorvoeren van complete intergraties met andere applicaties of het uitrollen van de applicatie op een nieuwe afdeling. Daarvoor zul je in sommige projecten ook low code moeten programmeren. Willen gebruikers een nieuwe feature laten inbouwen? Jij zoekt het uit en regelt het! Hiervoor heb je vooraf, samen met de product owner, de wensen in kaart gebracht van de gebruikers. Als Technische Applicatie Specialist werk je dus op het snijvlak van business en IT.


Je hoeft nog geen ervaring te hebben met Salesforce, maar je snapt de logica van IT, wilt (leren) low code te programmeren en kunt goed doorvragen om te bepalen wat er als eerste moet gebeuren om een optimalisatieslag te kunnen maken. Zie je iets dat beter kan? Dan zorg jij ervoor dat dit ook gebeurt.


Wat ga je doen?

Samen met de product owner breng je wensen en behoeften van de gebruikers in kaart en rol je de applicatie breder binnen de organisatie uit.

 • Je optimaliseert de werking van onze Salesforce applicatie en zorgt voor de doorontwikkeling op basis van de gewenste functionaliteiten.
 • Je bent op de hoogte van nieuwe functionaliteiten en updates van Salesforce. Vervolgens onderzoek en implementeer je nieuwe toepassingen.
 • Je test en implementeert nieuwe functionaliteiten en zorgt dat de gebruikers hiervan op de hoogte zijn.
 • Je denkt mee over nieuw aan te schaffen features en na aanschaf speel je een belangrijke rol in de inrichting en implementatie.
 • Je verleent support aan applicatiegebruikers.

Functievereisten

 • Een afgeronde hbo opleiding in de richting ICT, IT, Business IT en Management, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Enthousiasme om dieper de techniek rondom de applicatie in te duiken.
 • Je vindt het leuk om met collega’s binnen de Voortman Steel Group in gesprek te gaan om uit te vinden waar we de applicatie kunnen verbeteren.
 • Heb je nog geen ervaring met Salesforce maar wil je graag aan de slag als Technisch Applicatie Specialist? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris en maar liefst 40 vakantiedagen.
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen.
 • Optimale werktijden voor een goede werk-privé balans.
 • Heerlijke lunch in ons bedrijfsrestaurant Steely's.
 • Iedere dag gratis vers fruit.
 • Bruisende activiteiten – het hele jaar door!
 • Spiksplinternieuwe werkplekken met alles erop en eraan.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000