Subsidieadviseur

Ken jij de subsidiespelregels als geen ander en heb je een neus voor subsidiekansen? Wil jij je ontwikkelen tot dé subsidiespecialist binnen Voortman Steel Group? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe subsidieadviseur!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-8-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In deze (voor ons) nieuwe rol van subsidieadviseur ben je de belangrijkste schakel in het werven van subsidies en fondsen voor Voortman. Je onderzoekt de subsidiemogelijkheden op het gebied van duurzame investeringen en innovaties van producten en productieprocessen. Denk hierbij als topje van de ijsberg aan: WBSO, MIA, de RDA, de innovatie box en OP-Oost projecten. Er is nog veel meer mogelijk en daarvoor hebben wij jou nodig! Jij wordt van A tot Z verantwoordelijk voor de door jou uitgezette subsidieaanvragen en daarmee binnen de organisatie dé specialist op het gebied van subsidieregelingen en de vertaling naar de praktijk. Je schakelt hierin regelmatig met onze externe subsidieadviseur. Voor een aantal regelingen werken we samen met scholen, onderzoeksinstituten en het MKB.


Vanuit jouw interesse in techniek kun je goed schakelen met R&D projectleiders en weet je welke ontwikkelingen er op de agenda staan. Het is belangrijk dat je vroegtijdig aangelijnd bent en op de hoogte bent van ontwikkelingen die spelen op Europees niveau en vanuit de (provinciale) overheid. Jij bent aan het lobbyen en weet aan tafel te komen bij subsidieverstrekkers. Als vanzelfsprekend ben je op de hoogte van de subsidiespelregels, zowel nationaal als Europees. Je rapporteert aan het MT van Voortman Steel Group.

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of wo-opleiding in de richting (Technische) Bedrijfskunde, Bestuurskunde of vergelijkbaar.
 • Je weet je weg te vinden in de subsidiewereld en hebt ervaring met het aanvragen van subsidies.
 • Je laadt op van behaalde successen en hebt een sterke antenne voor (subsidie) kansen.
 • Je hebt affiniteit met techniek, bent een goede gesprekspartner en je vindt het leuk om meerdere projecten tegelijkertijd te coördineren.
 • Je kunt goed duidelijk maken wat je bedoelt, je staat bekend als enthousiast, creatief en een proactieve doorzetter.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris en maar liefst 40 vakantiedagen.
 • Optimale werktijden voor een goede werk-privé balans.
 • Heerlijke lunch in ons restaurant Steely's.
 • Iedere dag gratis vers fruit.
 • Bruisende activiteiten – het hele jaar door!
 • Spiksplinternieuwe werkplekken met alles erop en eraan.
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen.
 • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Bij Voortman hechten we veel waarde aan innoveren. In ons R&D team zijn we dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van de meest geavanceerde staalbewerkingsmachines en software voor het productieproces bij de klant. We willen graag blijven groeien en timmeren ook internationaal flink aan de weg. Om te blijven innoveren, maken we gebruik van subsidies. En om daarvoor alles eruit te halen wat erin zit, zoeken we een proactieve en gedreven subsidieadviseur.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000