Trainer Installation & Commissioning

Voortman Steel Group is op zoek naar een Trainer Installation & Commissioning. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Trainer bij Voortman kom je te werken binnen onze afdeling Installation & Commissioning (I&C). Deze afdeling is verantwoordelijk voor het wereldwijd installeren van complete productielijnen bij onze klanten en zorgen we ervoor dat alle machines als één geïntegreerd systeem met elkaar samenwerken. In jouw rol als Trainer leer jij de Operators van onze klanten de machines op de juiste manier te bedienen en te onderhouden. Daarnaast ben je ook inzetbaar om (nieuwe) collega’s te trainen.


Jij bent flexibel ingesteld, werkt graag met andere culturen en vind het leuk om geregeld onze klanten te bezoeken. Naast het verzorgen van trainingen binnen ons eigen Experience Center in Rijssen, reis je namelijk ook de hele wereld over om klanten te voorzien van trainingen. Een afwisselende baan waarin je naast het veel klantencontact ook veel ruimte krijgt om je eigen invulling en vorm te geven aan de trainingsprogramma’s. Je bent in staat om vanuit de kennis, kunde en ervaring van je collega’s trainingsprogramma’s op te zetten en gestructureerd te documenteren. Veilig werken staat voor jou centraal en weet je dit ook goed over te brengen naar de Operators. Omdat je veel in contact gaat komen met internationale collega’s en klanten, is communicatie in de Engelse taal heel gewoon voor jou. Jij bent gestructureerd in jouw werk, zorgt voor een correcte kennisoverdracht. Dit betreft een fulltime functie.


In overleg met jou kijken we graag samen in welke verhouding je het werken in het buitenland afwisselt met het verzorgen van trainingen in Rijssen. Wij snappen ook dat het reizen intensief kan zijn. Met onze eigen Travel-afdeling zul je volledig ontzorgt worden in alles wat geregeld moet worden bij het reizen, zoals het boeken van vliegtickets, hotels en huurauto’s. Daarnaast zul je ook korte lijntjes hebben met onze Projectcoördinatoren en de Teamleader I&C wanneer er zaken geregeld moeten worden.


Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede trainingen, instructies en begeleiding aan de Operators van de klanten en/of collega’s.
 • Je geeft training in zowel ons Experience Center in Rijssen als wereldwijd bij onze klanten.
 • Je stelt i.o.m. afdeling L&D en I&C de trainingsprogramma’s samen en geeft hier invulling en vorm aan.
 • Je volgt nieuwe ontwikkelingen van de Voortman machines en modules ten behoeve van de klanttrainingen.

Functievereisten

 • Minimaal MBO denk- en werkniveau met een technische en/of didactisch educatieve achtergrond.
 • Ervaring met het geven van trainingen is een pré.
 • Je hebt technisch inzicht en wilt graag nieuwe machines leren kennen.
 • Je bent communicatief sterk en bezit en speelt in op de wensen en trainingsbehoefte van onze klanten.
 • Je weet je aan te passen aan andere culturen en bentbereid om te reizen.
 • Aangezien je veel met internationale collega’s en klanten werkt, beheers je de Engelse taal goed in woord en schrift; kennis van Duits en Frans is een pré.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris
 • 40 vakantiedagen
 • Een veelzijdige functie met een regionaal en internationaal karakter
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Gezellige personeelsactiviteiten

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000