Werkvoorbereider Elektro

Voortman Steel Group is op zoek naar een Werkvoorbereider Elektro. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je gaat werken op onze afdeling Worksoffice waar de productie van onze machines wordt voorbereid. De afdeling is de schakel tussen Engineering, Inkoop, Calculatie en Assemblage. Je begeleidt het complete proces, van productieorder tot en met de oplevering van onze machines. Je zorgt ervoor dat alle documentatie op tijd is en klopt, zodat het productieproces vlekkeloos verloopt. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor alle elektrotechnische problemen tijdens het productieproces.


In deze rol zit je niet alleen op kantoor, maar ben je ook regelmatig op de werkvloer te vinden. Je kent de wereld van de monteur als geen ander en weet wat hij nodig heeft om zijn werk goed te kunnen doen. Kortom: een baan met veel verantwoordelijkheid, waarin techniek en logistiek bij elkaar komen.


Wat ga je doen?

 • Proactief meedenken over de produceerbaarheid en kostentechnische aspecten;
 • Op basis van je technisch en logistiek inzicht bepaal jij de ideale route naar een compleet samengesteld en grondig geteste machine. Deze leg je vast in ons ERP-systeem SAP;
 • Je bent het aanspreekpunt voor inkoop bij technische vragen en samen onderhouden jullie contacten met externe partijen;
 • Je onderhoud de productiedata door de doorontwikkeling van de machines te verwerken in het E-schema en productie BOM;
 • Je bewaakt de voortgang van de productieorder en als er knelpunten ontstaan, stem je af met de Planner;
 • Je bent regelmatig in de werkplaats te vinden, waar je met jouw elektrotechnische kennis de monteurs helpt om uitdagingen op te lossen.

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding mbo-niveau 4 in de richting elektrotechniek met 3 jaar  werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van en ervaring met logistieke concepten in een ERP-systeem.
 • Je hebt kennis en ervaring met elektrische schema‚Äôs.
 • Je bent flexibel, stressbestending en oplossingsgericht. Je komt niet alleen met een kortetermijnoplossing, maar bent in staat knelpunten structureel op te lossen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris.
 • 40 vakantiedagen.
 • Een veelzijdige functie met een regionaal en internationaal karakter.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige personeelsactiviteiten;

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Bij Voortman maken we de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met de klant doorlopen we het traject om een productielijn samen te stellen die naadloos is afgestemd op de wensen. En dat is iedere keer een mooie uitdaging! Om het proces van order tot oplevering goed te laten verlopen, zoeken wij een Werkvoorbereider Elektro.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000