Internationaal HR Adviseur

Op zoek naar een nieuwe HR- functie in een innovatief en internationaal georiënteerd bedrijf? Goed dat je dit leest! Voortman Steel Group zoekt een voortvarende HR Adviseur die zijn/ haar neus graag in internationale zaken steekt!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Bij Voortman hebben we ambitieuze toekomstplannen! Omdat we groeien en willen blijven groeien, is ons HR-team op zoek naar een enthousiaste Internationaal HR Adviseur die verantwoordelijk wordt voor de medewerkers van onze buitenlandse vestigingen. Heb jij brede kennis van HR-thema’s, vind je het leuk om met verschillende culturen samen te werken en kun jij verbinding creëren op afstand? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie.


Ons HR-team bouwt vanuit Nederland aan een toekomstbestendige organisatie. Als Internationaal HR Adviseur ben je het aanspreekpunt voor onze buitenlandse collega’s. Leidinggevenden en (internationale) HR-collega’s weten jou te vinden voor advies op het gebied van recruitment en thema’s als arbeidsvoorwaarden en verzuim. Je zorgt ervoor dat we de juiste partijen in ons netwerk hebben om onze internationale collega’s zo goed mogelijk te faciliteren. Ook zorg je ervoor dat we als organisatie up to date zijn op het gebied van wet- en regelgeving en denk je mee over het beleid voor internationale collega’s. Jij bent de kartrekker voor Internationaal Recruitment; samen met de leidinggevenden coördineer je de procedures en ben je betrokken bij het gehele proces; van werving tot onboarding.


Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR-beleid voor de buitenlandse vestigingen;
 • Je bent het aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde zaken voor internationale collega’s;
 • Als sparringpartner voor leidinggevenden ben je in staat om kritische vragen te stellen en geef je gevraagd en ongevraagd advies;
 • Global recruitment is een speerpunt. Jij bent op de hoogte van alle lopende procedures en activiteiten en onderhoudt contacten met externe Recruitment partijen. Je hebt een coördinerende rol in dit proces en stuurt bij waar nodig.

Functievereisten

 • Een afgeronde hbo- of wo opleiding, bij voorkeur in de richting HRM, bedrijfskundig, of vergelijkbaar;
 • Regelen en coördineren is helemaal jouw ding, je bewaart graag het overzicht en weet de juiste lijntjes uit te zetten om dingen gedaan te krijgen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is in deze rol onmisbaar om goed te kunnen communiceren met onze internationale collega’s en externe partijen.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris en maar liefst 40 vakantiedagen;
 • Optimale werktijden voor een goede werk-privé balans;
 • Iedere dag gratis fruit;
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen;
 • Bruisende activiteiten – het hele jaar door!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen; zo werken we bij de Voortman Steel Group. We zijn een mensenbedrijf waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Waar we met passie werken aan de mooiste machines. Waar we meedenken met de klant en samen zorgen voor een optimaal resultaat. Waar we verantwoordelijkheid voelen voor ons werk en waar ondernemerschap de boventoon voert. Waar we jongeren de kansen en ondersteuning bieden die ze nodig hebben het vak te leren. Bij Voortman Steel Group staan we met beide benen op de grond, met onze blik gericht op de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000