Werkvoorbereider Productie

Voortman Steel Group is op zoek naar een Werkvoorbereider Productie. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Op de afdeling Parts Manufacturing bij Voortman worden onderdelen gemaakt voor onze machines en productielijnen. Hierbij kun je denken aan snijdelen, lassamenstellingen, rollenbanen en dwarstransporten. Omdat Voortman groeit en we dat graag willen blijven doen, zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider Productie, die de afdeling Parts Manufacturing komt versterken.


Als Werkvoorbereider Productie zorg je ervoor dat de producten zo efficiënt mogelijk geproduceerd kunnen worden door de juiste disciplines. Jij bepaalt hoe de producten door de productie lopen en wanneer. Je geeft aan waar de knelpunten ontstaan en lost deze op. Je stemt prioriteiten af met de Teamleaders en volgt dit op met de juiste werkvoorbereiding. Je begeleidt nieuwe producten in de productie en kijkt continu of je punten ziet die verbeterd kunnen worden. Je voorziet de systemen van de juiste data en je verwerkt dit in ons ERP-systeem, zodat alle informatie op één plaats te vinden is. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat de productie zo efficiënt mogelijk en zonder verstoringen verloopt!


Zoek je een afwisselende functie in een productieomgeving waar je met veel verschillende collega’s werkt? En zou je het leuk vinden om mee te denken in productieprocessen? Dan maken we graag kennis met je.


Wat ga je doen?

 • Je bepaalt de routing en planning van de producten door de productie.
 • Prioriteiten afstemmen met de Teamleiders en interne klanten.
 • Data invoeren, verzamelen en verwerken in ons ERP-systeem.
 • Begeleiden van nieuwe producten in de productie.
 • Je denkt mee over verbetervoorstellen.

Functievereisten

 • Een mbo niveau 4 diploma of enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je houdt van organiseren en houdt je hoofd koel.
 • Je bent handig met (ERP)-systemen en wilt deze graag leren kennen.
 • Je bent proactief en denkt in oplossingen.
 • Je werkt samen met verschillende afdelingen, waardoor kun je goed kan communiceren op verschillende niveaus.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris.
 • 40 vakantiedagen.
 • Een veelzijdige functie met een regionaal en internationaal karakter.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige personeelsactiviteiten;

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000