Corporate Recruiter

Voortman Steel Group is op zoek naar een Corporate Recruiter. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij Voortman hebben we ambitieuze toekomstplannen! Omdat we groeien en willen blijven groeien, is ons HR-team op zoek naar een enthousiaste Corporate Recruiter, die samen met het team verantwoordelijk is voor het werven van nieuwe collega’s.


Als Corporate Recruiter bij Voortman weet je op een creatieve manier nieuw talent te vinden en binden. Je richt je, afhankelijk van je interessegebied, op onze operations of engineering afdeling. Binnen dit domein search je kandidaten, bouw je talentpools en voer je sollicitatiegesprekken samen met leidinggevenden. Uiteraard zorg je voor een goede opvolging van het sollicitatieproces. Je schrijft samen met de Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie vacatureteksten en houdt samen met onze Recruitment Marketeer onze website up-to-date. Als team willen we het recruitmentproces volledig op eigen kracht laten draaien.


Wat ga je doen?

 • Nieuwe medewerkers proactief benaderen via ons ATS-systeem, LinkedIn, jobboards en sociale media.
 • Het gehele recruitmentproces beheren.
 • Meedenken over online en offline wervingscampagnes.
 • Contact onderhouden met scholen en studentenverenigingen omtrent samenwerkingsmogelijkheden.
 • Ondersteunen bij het organiseren van evenementen gericht op recruitment.
 • Meedenken over het verbeteren van het recruitmentproces en de employer branding strategie.

Functievereisten

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld HRM, Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Je bent enthousiast, daadkrachtig en je weet met verschillende mensen om te gaan. Van technisch tot commercieel, op verschillende niveaus in onze organisatie.
 • Je bent nieuwsgierig, creatief en denkt out of de box.

Aanbod

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We kennen een goede werksfeer en zijn ervan overtuigd dat een positieve impact heeft op onze prestaties. We zijn een fanatiek, nuchter en jong team dat samen werkt aan het beste resultaat. Maar naast hard werken, houden we zeker ook van gezelligheid en zijn we betrokken bij elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris.
 • 40 vakantiedagen.
 • Werken in een nieuw kantoor met bedrijfskantine.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen; zo werken we bij de Voortman Steel Group. We zijn een mensenbedrijf waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Waar we met passie werken aan de mooiste machines. Waar we meedenken met de klant en samen zorgen voor een optimaal resultaat. Waar we verantwoordelijkheid voelen voor ons werk en waar ondernemerschap de boventoon voert. Waar we jongeren de kansen en ondersteuning bieden die ze nodig hebben het vak te leren. Bij Voortman Steel Group staan we met beide benen op de grond, met onze blik gericht op de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000