Marketing Manager

Voortman Steel Group is op zoek naar een Marketing Manager. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wij zoeken een Manager Marketing die onze ambities kan omzetten naar een strategisch, goed onderbouwd marketingbeleid. Op basis van de informatie van de afdelingen Sales, Product Management en Business Development bepaal je, in overleg met de Sales Director en onze Marketing Campaign Leads, onze marktbewerkingsstrategie. Daarnaast ben je een echte people manager; de verbindende factor binnen het snelgroeiende marketingteam. Op dit moment bestaat het team uit acht specialisten op het gebied van beeld, vormgeving en content. Met jouw leidinggevende en sociale capaciteiten zorg je ervoor dat iedereen op de juiste plek zit en de verschillende disciplines met plezier samen werken aan het allerbeste resultaat. Je voelt aan wat het team nodig heeft, bewaart het overzicht en neemt beslissingen.


In deze functie ben je zowel strategisch als operationeel bezig, waarbij je rapporteert aan de CEO. Jij bent de hands-on manager die de doelstellingen bepaalt en overzicht houdt, en daarnaast ook een echte verbinder met uitstekende sociale vaardigheden.


Wat ga je doen?

 • Je bepaalt onze marketingstrategie op basis van de beschikbare marktinformatie en stelt de KPI’s vast. Hiervoor vertaal je onze ambities naar digitale toepassingen.
 • Je geeft leiding aan het snelgroeiende marketingteam en bent hierin de verbindende factor.
 • Overzicht bewaren en knopen doorhakken waar nodig, maar het team ook inhoudelijk vrijlaten.
 • Je neemt de lead in het onderhouden van dashboards, monitoren ervan en bespreekt waar nodig de resultaten voor mogelijke bijsturing.
 • Je bent de sparringpartner voor de Sales Director en onze Business Unit Managers.

Functievereisten

 • Een afgeronde hbo-/ wo-opleiding Marketing & Communicatie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Een aantal jaren werkervaring als Manager in een B2B-omgeving, waarbij je aantoonbaar leidinggevende ervaring hebt opgedaan.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent daadkrachtig, ondernemend en een echte people manager.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van eenieder van ons.

 • Een goed salaris.
 • 40 vakantiedagen.
 • Interne doorgroeimogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Werken met de laatste technologieën.
 • Werken bij een innovatieve organisatie.
 • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Voortman is een sterke merknaam waar we continu aan bouwen, zodat potentiële klanten over de hele wereld ons weten te vinden. Het optimaliseren van onze vindbaarheid, toegankelijkheid en herkenbaarheid is daarbij onmisbaar.


Ons marketing team doet dat door een breed scala aan marketingactiviteiten, waaronder het continu blijven ontwikkelen van onze website, het draaien van doorlopende marketingcampagnes en het opzetten van marketing automation flow. Hiermee willen we zoveel mogelijk touchpoints creëren en op het juiste moment in de klantreis aanwezig zijn met de juiste boodschap. De nadruk ligt op SEA, SEO en account based marketing. Dit, en nog veel meer, is de verantwoordelijkheid van ons veelzijdige marketingteam, dat beschikt over de kennis, middelen en tools om complete projecten en campagnes van begin tot eind op te zetten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000