Learning & Development Coördinator

Voortman Steel Group is op zoek naar een Learning & Development Coördinator. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Bij Voortman hebben we ambitieuze toekomstplannen. Omdat we groeien en blijven groeien, is ons HR-team op zoek naar een enthousiaste Learning & Development Coördinator met een heldere visie die onze toekomstplannen op het gebied van L&D verder kan vormgeven.


Het overdragen en waarborgen van kennis wordt steeds belangrijker. In alles wat we leveren aan onze klanten, staat automatiseren en gebruiksgemak centraal. Onze producten zitten boordevol kennis en technologie. En om onze producten te ontwikkelen, bouwen, in bedrijf te stellen en te onderhouden, hebben onze collega’s veel kennis en vaardigheden nodig. Als L&D Coördinator heb je een innovatieve visie op opleiding & ontwikkeling en ben je verantwoordelijk voor ons opleidingsbeleid. Je hebt affiniteit met een technische organisatie en een operationele omgeving en kunt jouw kennis inzetten op alle niveaus en disciplines; van mbo tot wo en van Engineering tot Customer Service, en dat wereldwijd. Je onderhoudt contacten met externe partijen zoals opleidingsinstituten en ook intern weet iedereen jou te vinden; je bent een verbinder die weet wat er speelt in de organisatie en de behoeften en prioriteiten gemakkelijk in kaart brengt. Om vervolgens een strategisch actieplan op te stellen en uit te voeren. Want aanpakken, daar houden we van bij Voortman.


Als L&D Specialist ben je onderdeel van ons dynamische HR-team dat naast Opleiding & Ontwikkeling bestaat uit de disciplines Employer Branding en Advies & Backoffice. Je staat midden in de organisatie en werkt nauw samen met leidinggevenden en collega’s uit de hele organisatie om opleiding, training en doorontwikkeling van medewerkers te faciliteren.


Wat ga je doen?

 • Ontwikkelen van een visie samen met de HR-manager en uitwerken van beleidsvoorstellen.
 • Opleidingsbehoefte in kaart brengen in samenwerking met leidinggevenden en management.
 • Je bent de sparringpartner voor leidinggevenden en directie.
 • Adviseren van leidinggevenden en medewerkers rondom opleidingsvraagstukken.
 • Coördineren van opleidingsactiviteiten binnen de organisatie.
 • Je stuurt de Learning & Development specialist die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van opleidings- en trainingsmateriaal functioneel aan.
 • Actief samenwerken met opleidingsinstituten.

Functievereisten

 • Een afgeronde hbo/wo-opleiding op het gebied van HRM, Onderwijskunde of vergelijkbaar.
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare organisatie.
 • Je hebt een heldere visie op gebied van L&D en ervaring met het ontwikkelen van beleidsvoorstellen.
 • Je bent een verbinder en weet van aanpakken.
 • Onze dynamische organisatie vraagt om snel schakelen en soms een stapje extra zetten.
 • Een goede beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris
 • 40 vakantiedagen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Gloednieuw kantoor mét bedrijfsrestaurant
 • Gezellige activiteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen; zo werken we bij Voortman Steel Group. We zijn een mensenbedrijf waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Waar we met passie werken aan de mooiste machines. Waar we meedenken met de klant en samen zorgen voor een optimaal resultaat. Waar we verantwoordelijkheid voelen voor ons werk en waar ondernemerschap de boventoon voert. Waar we jongeren de kansen en ondersteuning bieden die ze nodig hebben het vak te leren. Bij Voortman Steel Group staan we met beide benen op de grond, met onze blik gericht op de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000