Support Medewerker

Vindsubsidies is op zoek naar een Support Medewerker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Support Medewerker Vindsubsidies ben jij de spil tussen opdrachtgevers, consultants en subsidie verlenende instanties. Je ondersteunt consultants bij het aanvragen van subsidies, beheert communicatie naar opdrachtgevers en bewaakt interne en externe processen. Met jouw proactieve aanpak zorg je ervoor dat alles soepel verloopt en draag je bij aan de efficiëntie van onze organisatie.


Dit maakt je werk zo uitdagend!


Jouw baan in team Support is afwisselend en belangrijk. De supportafdeling is de stafafdeling van Vindsubsidies waar alle informatiestromen samenkomen. Samen met de rest van het support team zorg je voor complete dossiers met correspondentie van klanten en subsidieverstrekkende organisaties. Dit zorgt ervoor dat de consultants efficiënter kunnen werken en klanten optimaal worden bediend. Je bewaakt de processen in lopende trajecten waar deadlines bij horen.


Daarnaast werk je mee in het support team en draagt zorg voor afwikkeling van de vele support verzoeken, inkomende post/telefoon en je herkent wanneer een proces niet loopt zoals dit zou moeten.

Functievereisten

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, dan wel ervaring in een vergelijkbare functie met referenties (tenminste mbo niveau 4).
 • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar.
 • Bij voorkeur ervaring met administratieve processen, fiscaliteit en/of bedrijfskunde.
 • Je kan werken met Teams en Google Workspace, of kan dit snel leren.
 • Je beschikt over een sterk organisatievermogen en gaat nauwkeurig te werk.
 • Je beheerst de Nederlandse taal excellent en bent daarnaast de Engelse taal in woord en geschrift vaardig

Aanbod

 • Een bruto startsalaris tussen € 2.500 - € 2.900 per maand, afhankelijk van ervaring en potentie.
 • 30 vakantiedagen voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Deze vacature is zowel parttime als fulltime in te vullen (24-40 uur).
 • Standplaats: Deventer of Enschede, daarnaast veel vrijheid en flexibiliteit om te werken waar en wanneer je wilt.
 • Reiskostenvergoeding van €0,29 per km en je kunt gebruik maken van een MyWheels deelauto.
 • NS-business card voor het openbaar vervoer.
 • Volop kans om jezelf te ontwikkelen via de Vindsubsidies Academy zodat je nu, maar ook later de uitdaging vindt die je zoekt

Bedrijfsprofiel Vindsubsidies

Nederland is één van de meest innovatieve landen ter wereld, maar om technologische innovatie en groei mogelijk te maken, is tijd én geld nodig. Vindsubsidies is een onafhankelijk adviesbureau dat al ruim 25 jaar een totaalpakket aan diensten en producten aanbiedt op het gebied van subsidies en overheidsfinanciering. Je komt te werken in een snelgroeiende organisatie met circa 190 professionals die onze opdrachtgevers helpen om hun grenzen te verleggen. Onze branche heeft misschien een stoffig imago, maar Vindsubsidies is dat juist niet! Ons aanpassen aan de veranderende wereld zien wij als iets vanzelfsprekends.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vindsubsidies. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 581-583
7521AG ENSCHEDE
088-202 04 00