Junior consultant Sociale Innovatie

Vindsubsidies is op zoek naar een Junior consultant Sociale Innovatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als consultant Sociale Innovatie bij Vindsubsidies vervul je een essentiële rol tussen HR-projecten en de benodigde projectfinanciering. Je gaat in gesprek met het management en/of het HR-team van de klant om de innovatieplannen te bespreken. Zoals je weet is sociale innovatie een dynamisch proces en daarom blijf je betrokken bij deze klanten voor, tijdens én na het project. Op deze manier bouw je duurzame relaties op en zorg je voor tevreden klanten.


Uiteraard start je met een onboarding programma, zodat je snel je weg vindt binnen de organisatie. Je wordt begeleid door een ervaren collega en gaat samen op bezoek bij klanten die bezig zijn met innovatie. Zodra je alle benodigde informatie hebt verzameld, ga je aan de slag met het opstellen van heldere subsidieaanvragen. Het vertalen van abstracte ideeën naar concrete uitwerkingen is voor jou een uitdaging waar je van geniet. En wanneer jouw subsidieaanvraag wordt goedgekeurd, is het tijd voor een feestje. Je hebt namelijk bijgedragen aan de innovatie van je klant!

Functievereisten

Als je kijkt naar de functie, begrijp je dat we iemand zoeken die het leuk vindt om zich steeds weer te verdiepen in nieuwe en wijzigende (inter-)nationale subsidieregelingen en -voorwaarden, en die daarnaast ook administratief en financieel goed onderlegd is. Een werkweek als consultant is erg gevarieerd en de type projecten lopen uiteen. Jouw werkveld is gericht op de thema’s: sociale innovatie, aansluiting arbeidsmarkt-onderwijs, leven lang ontwikkelen, bedrijfsscholen.


Spreken deze thema’s jou aan en wil jij ook bijdragen aan innovaties van uiteenlopende bedrijven? Ben je daarbij een enthousiaste en ambitieuze collega die graag initiatief neemt en van een informele werksfeer houdt? Dan pas je binnen ons team!


Dit breng je mee


 • Je hebt een HBO/WO-diploma, bij voorkeur in de richting van HRM/bedrijfskunde;
 • Je hebt affiniteit met innovatie en met HR-gerelateerde onderwerpen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, Engels ruim voldoende en je beschikt over bovengemiddelde communicatieve vaardigheden;
 • Je bent communicatief sterk en kunt goed in teamverband werken;
 • Je bent gedreven, ambitieus en kan goed omgaan met tijdsdruk.

Aanbod

 • Een bruto startsalaris tussen € 2.500 - € 3.000 per maand, afhankelijk van ervaring en potentie, plus een leuke bonusregeling;
 • 30 vakantiedagen voor een goede balans tussen werk en privé;
 • Veel vrijheid en flexibiliteit om te werken waar en wanneer je wilt;
 • Reiskostenvergoeding, NS-businesscard, gebruik MyWheels deelauto;
 • Flexibel werken met als primaire standplaats Breda, met daarnaast kantoren in Amsterdam, Deventer, Utrecht, Enschede, Maastricht, Nijmegen of Venlo;
 • Volop kans om jezelf te ontwikkelen via de Vindsubsidies Academy zodat je nu, maar ook later de uitdaging vindt die je zoekt;
 • Je maakt kennis met toffe innovaties die het verschil maken;
 • Je krijgt een kijkje in de keuken van innovatieve tech start-ups en scale-ups;
 • Een gezellig team met gelijkgestemde collega’s en regelmatig uitjes en borrels

Bedrijfsprofiel Vindsubsidies

Nederland is één van de meest innovatieve landen ter wereld, maar om technologische innovatie en groei mogelijk te maken, is tijd én geld nodig. Vindsubsidies is een onafhankelijk adviesbureau dat al ruim 25 jaar een totaalpakket aan diensten en producten aanbiedt op het gebied van subsidies en overheidsfinanciering. Je komt te werken in een platte organisatie met circa 190 professionals die onze opdrachtgevers helpen om hun grenzen te verleggen. Onze branche heeft misschien een stoffig imago, maar Vindsubsidies is dat juist niet! Ons aanpassen aan de veranderende wereld zien wij als iets vanzelfsprekends.


Je komt te werken in een divers en enthousiast team met collega’s die allemaal bereid zijn jou te helpen in je ontwikkeling. Zo is er alle ruimte om door te groeien en voor eigen inbreng. Sterker nog, dat verwachten we zelfs van je. Het is een jonge groep mensen met een passie voor innovatie die onze klanten wil ontzorgen op het gebied van subsidies. Er heerst een nuchtere “down to earth” mentaliteit en een informele werksfeer met veel ruimte voor humor.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vindsubsidies. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 581-583
7521AG ENSCHEDE
088-202 04 00